Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
173
Utgivningsdatum
2017-05-16
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur AB
Medarbetare
Pettersson, Jan (form)
Dimensioner
223 x 155 x 10 mm
Vikt
257 g
SAB
Vnab
ISBN
9789144111278
Rehabiliteringsmetodik (häftad)

Rehabiliteringsmetodik

Häftad Svenska, 2017-05-16
232
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Rehabilitering är alltmer centralt inom hälso- och sjukvården. Vad innebär modern rehabilitering? Hur ser en rehabiliteringsplan ut och hur används den i rehabiliteringsprocessen? Hur samverkar man i team och hur görs personer delaktiga i sin egen rehabilitering? Hur sätts mål och hur mäter och utvärderar man åtgärder?

Rehabiliteringsmetodik samlar kunskap och erfarenhet kring rehabiliteringsprocessen, interdisciplinärt teamarbete, ICF och rehabiliteringsplaner, målformulering, kommunikation och kultur samt mätning och utvärdering inom rehabilitering.

Boken vänder sig till alla som är verksamma inom rehabilitering, oavsett diagnos eller orsak, och till universitets- och högskole studerande inom hälso- och vårdrelaterade utbildningar samt andra som vill lära sig mer om rehabilitering.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna

  • Skriva, granska och publicera vetenskapliga arbeten

    Jan Lexell, Christina Brogårdh

    En stor del av en forskares vardag är att både skriva och publicera vetenskapliga arbeten, och att granska vad andra skriver. Att utveckla sin kunskap och färdighet om den vetenskapliga skriv- och publiceringsprocessen blir därför viktigt för alla...