Fler böcker inom
Format
Övrigt
Språk
Svenska
Antal sidor
120
Utgivningsdatum
2017-02-10
Upplaga
2
Förlag
Studentlitteratur AB
Dimensioner
240 x 195 x 16 mm
Vikt
665 g
SAB
Fe
ISBN
9789144112473
Magic! 4  Elevpaket (Bok + digital produkt)

Magic! 4 Elevpaket (Bok + digital produkt)

Övrigt Svenska, 2017-02-10
328
Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Ny upplaga av Magic! 4 elevpaket
(Längst ner på sidan finns information om utgående upplaga)

Ännu mera Magic!
Den nya upplagan av Magic! 4 ger dig ännu bättre verktyg för att utmana och stötta dina elever. Tillsammans med lärare som har använt Magic! i flera år har vi ytterligare utvecklat serien. Vi har lagt till material, utökat med fler övningar och tagit fram en förenklad Textbook och Workbook. Magic! fungerar för hela klassen även om dina elever har olika förutsättningar och behov.
Beställningsinformation om Magic! 4 elevpaket, upplaga 1, hittar du nedan.

Elevpaketet - allt dina elever behöver
Med Magic! 4 elevpaket får eleverna varierad träning med möjlighet till värdefull repetition och måluppfyllelse. Du som lärare får tillgång till redskap som väcker elevernas nyfikenhet och ger tydliga resultat.
Magic! 4 elevpaket består av fyra delar:

Textbook - tryckt och digitalt
Workbook tryckt
Word Trainer - tryckt
Digitalt läromedel med övningar samt Textbook på två nivåer - digitalt.

Textbook
I Textbook möter vi fyra ungdomar från olika länder, som ger en inblick i den engelsktalande världen. Dialoger varvas med texter i många olika genrer och glosorna ligger, som läs- och lyssningsstöd, genomgående på samma uppslag som texten. Texter och glosor finns inlästa i det digitala läromedlet.
Text- och hörutdragen från nivåanpassade romaner, , lockar eleverna att läsa längre texter. Romanerna med ordlista finns att köpa i Magic! 4 Class Library.
I Textbook finns också resurssidorna Magic Pages som bland annat innehåller grammatikförklaringar med tydliga exempel, klassrumsfraser, bildordlistor, exempeldialoger och alfabetiska ordlistor.

Support - en förenklad textbook
I elevens digitala läromedel ingår Support med en förenklad Textbook. Här får eleverna tillgång till samma texter men på en enklare nivå, uppslagen är lugnare och texterna är inlästa utan bakgrundsljud.

Digitalt läromedel
I det digitala läromedlet, som ingår i elevpaketet, finns texter och glosor inlästa med autentiska röster och visas med textföljning. Här finns också interaktiva övningar för mängdträning och utmaning. Övningarna som är kopplade till målen tränar glosor, fraser, hörförståelse, stavning och grammatik. I mini-grammatiken hjälper Maggie Magic till och förklarar grammatiken i korta filmer. Här finns även filmer där Harry, Kate, Gopal och Kylie presenteras på sitt lands teckenspråk.
I Check Yourself får eleven utvärdera sin insats och testa sina framsteg.
I de självrättande läs- och lyssningsövningarna Want Some More? utmanas eleven ytterligare.
I Support finns en anpassad och förenklad Textbook och ett urval av de digitala övningarna för de elever som behöver mer stöd och ett mindre omfattande material.
Det digitala läromedlet kan användas på dator, surfplatta och i mobil och aktiveras med koden som finns i elevboken.

Workbook
Workbook är ett förbrukningshäfte med många och varierade övningar...
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Magic! 4  Elevpaket (Bok + digital produkt)
  2. +
  3. Magic! 4  Support Workbook

De som köpt den här boken har ofta också köpt Magic! 4 Support Workbook av Eva Hedencrona, Karin Smed-Gerdin, Peter Watcyn-Jones (häftad).

Köp båda 2 för 418 kr

Kundrecensioner

Bloggat om Magic! 4 Elevpaket (Bok + digital produkt)