Perspektiv på utvärdering (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
184
Utgivningsdatum
2016-07-28
Upplaga
3
Förlag
Studentlitteratur AB
Dimensioner
223 x 155 x 10 mm
Vikt
268 g
SAB
Bfa
ISBN
9789144112480
Perspektiv på utvärdering (häftad)

Perspektiv på utvärdering

(1 röst)
Häftad Svenska, 2016-07-28
293
Skickas inom 3-6 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Utvärdering måste ses ur olika perspektiv och utformas på olika sätt beroende på sammanhanget och på hur resultaten ska användas. Denna bok ger en introduktion till utvärderingsdesign och frågeställningar som behöver hanteras i en utvärdering. Här beskrivs utförligt systematisk planering och genomförande av utvärderingar samt en rad utvärderingsmodeller och -perspektiv som kan användas för att strukturera datainsamling och fokusera analys i utvärderingar. Ett kapitel ägnas särskilt åt kvalitet i utvärderingar.
Boken utgår från ett tvärvetenskapligt perspektiv och använder både teoretiska och praktiska exempel från områden som arbetsmiljöfrågor, kriminal- och socialpolitiska åtgärder, organisationsutveckling, forsknings- och utvecklingspolitik.
Perspektiv på utvärdering vänder sig till de som studerar utvärdering vid universitet och högskola, forskare samt yrkesverksamma som genomför, beställer och använder sig av utvärderingar.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Perspektiv på utvärdering
  2. +
  3. Grundläggande vetenskapsteori : för psykologi och andra beteendevetenskaper

De som köpt den här boken har ofta också köpt Grundläggande vetenskapsteori : för psykologi o... av Carl Martin Allwood, Martin G Erikson (häftad).

Köp båda 2 för 634 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Perspektiv på utvärdering