Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
226
Utgivningsdatum
2016-04-06
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur AB
Dimensioner
223 x 153 x 13 mm
Vikt
336 g
ISBN
9789144113135
Strategiskt inköp (häftad)

Strategiskt inköp

(3 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad Svenska, 2016-04-06
320
 • Skickas inom 2-5 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Strategiskt inköpsarbete är en balansgång mellan olika roller i ett företag. Förutom kunnighet inom inköp, avtal, förhandling, lager och logistik behöver man förstå sig på det egna företagets affärsidé, vision, produkter/tjänster, teknik, företagets kunder, leverantörer och inte minst omvärldens påverkan på företaget.

Strategiskt inköp beskriver på ett lättillgängligt sätt hur en inköpsavdelning arbetar och vad som skiljer det strategiska inköpsarbetet från övriga inköp. Den strategiska inköpsprocessen beskrivs i detalj och en stor mängd användbara inköpsmetoder och verktyg som behövs för att kunna arbeta som framgångsrik strategisk inköpare presenteras. Författarna ger en mängd exempel som hjälper läsaren att förstå hur dessa metoder och verktyg kan användas i praktiken. Målet är att ge läsaren handfasta och praktiska exempel från industrin i syfte att koppla teori till verklighet.

Strategiskt inköp följer inledningsvis den strategiska inköpsprocessen för att därefter belysa ett antal tillämpningar som visar hur en inköpsstrategi kan användas. Boken ger därmed en samlad bild av en strategisk inköpares vardag och passar utmärkt både för dig som studerar och för dig som redan arbetar med inköp.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Strategiskt inköp
 2. +
 3. Category management för inköp : en strategisk metod för maximering av företagets lönsamhet

De som köpt den här boken har ofta också köpt Category management för inköp : en strategisk m... av Jonatan O'Brien (häftad).

Köp båda 2 för 905 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Strategiskt inköp. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Utmärkt nybörjarbok
  Niklas Marklund (Haninge), 11 augusti 2019

  Inom kategorin "nybörjarböcker" är den här boken fantastisk. Extremt lättläst, med 20-25 kapitel som behandlar och beskriver olika uppgifter och aktiviteter som en inköpare gör och ska ha koll på.

  Bra bok att ge som present till den företagsledare som kanske ännu inte riktigt förstår vad inköpb innebär och skulle må bra av att få en inblick i det, såväl som studenten eller den som är allmänt nyfiken.

  När jag studerade fick boken följa med under min första LIA. Den fungerade ... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner