Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
160
Utgivningsdatum
2016-10-31
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur AB
Dimensioner
230 x 160 x 12 mm
Vikt
366 g
SAB
Qbla
ISBN
9789144113159
Säljorganisationen : ledning och styrning (inbunden)

Säljorganisationen : ledning och styrning

(5 röster)  |  Läs 5 recensioner
Inbunden Svenska, 2016-10-31
285
Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Hur kan man öka prestandan och därmed försäljningen? Det är kärnfrågan i de flesta säljorganisationer. I den här boken är utgångspunkten vad säljorganisationens ledning kan göra för att åstadkomma en sådan ökning. Här beskrivs vilka områden som kan påverkas genom ledarskapet och vilka verktyg som ledningen kan använda sig av för att förbättra säljorganisationens prestanda.
Bokens modeller är beprövade och baseras både på akademisk forskning och på författarnas mångåriga erfarenhet som ledare för framgångsrika säljorganisationer och som managementkonsulter. Varje område i boken kompletteras med praktiska exempel på hur företag har löst de olika frågeställningarna i verkligheten. Resonemang och exempel förklaras även med kopplingar till marknadsföringsmodeller, organisationsteori och psykologi.
"Jag har undervisat i strategi på Handelshögskolan i Stockholm i 35 år, och har många gånger slagits av hur lite av området försäljning och dess organisation och ledning som täcks i undervisningen, både vid mitt eget lärosäte och vid våra ekonomutbildningar runt om i Sverige. Denna innehållsrika och viktiga bok fyller detta gap."
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Säljorganisationen : ledning och styrning
 2. +
 3. Människobehandlande organisationer : villkor för ledning, styrning och professionellt välfärdsarbete

De som köpt den här boken har ofta också köpt Människobehandlande organisationer : villkor fö... av Staffan Johansson, Peter Dellgran, Staffan Höjer, Monica Andersson Bäck, Åke Bergmark (inbunden).

Köp båda 2 för 869 kr

Kundrecensioner

Det finns 5 recensioner av Säljorganisationen : ledning och styrning. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Rekommenderas varmt
  Magda , 17 juni 2017

  Otroligt välskriven bok som är en perfekt blandning av teori och handfasta, mer praktiska tips. Många exempel gör att det både är lätt att ta sig igenom materialet och minnas innehållet. Strukturen är väl uttänkt och enkel att följa.

  Personligen tycker jag även att stora delar av boken med fördel skulle göra sig väl inom andra ämnen än ledning i säljorganisationer, då boken berör ett flertal psykologiska teorier som går att applicera på andra områden!

 2. Köp boken!
  Anders Karlström, 1 mars 2017

  Den här boken är riktigt bra! På ett pedagogiskt sätt tar författarna med oss på en rekommenderad väg att följa när det gäller att jobba med säljledning. Det är lätt att förstå både varför och hur jag kan använda mig av bokens nio dimensioner inom säljledning. Boken innehåller bra och relevant kunskap för mig att utgå ifrån när det gäller utövandet av säljledning samtidigt som jag blir inspirerad att fördjupa mig i vissa av de nio dimensionerna. Jag rekommenderar denna bok för dig som jobbar ... Läs hela recensionen

 3. Hands-on
  Hjalmar, 26 februari 2017

  Bra och inspirerande bok med många relevanta exempel! Den är mycket mer konkret och hands-on än andra läroböcker man har stött på vid studier i företagsekonomi, vilket är en stor fördel.

 4. Självklar läsning för alla med en kommersiell roll
  Mikael Gordon, 7 februari 2017

  Jag invigde 2017 med att sträckläsa boken. Den är verkligen bra och borde vara en självklar läsning för alla med en kommersiell roll. Jag tyckte speciellt om den struktur som författarna byggt upp med de olika dimensionerna och på det sätt dessa blir ett system för en effektiv säljorganisation!

 5. Relevant och konkret
  Anders , 31 januari 2017

  En bok som täcker alla aspekter hur man får en bättre fungerande säljorganisation. Känns väl underbyggd och ger både exempel och lösningar som är tillräckligt konkreta för att kunna börja implementeras direkt.

Visa alla 5 recensioner

Fler böcker av författarna