Fler böcker inom
Format
Häftad (Flexband)
Språk
Svenska
Antal sidor
263
Utgivningsdatum
2016-06-10
Upplaga
3
Förlag
Studentlitteratur AB
Dimensioner
231 x 206 x 16 mm
Vikt
655 g
SAB
Qbaab,658.402
ISBN
9789144113234
Ledarskap och organisation :  i en föränderlig värld - Elevpaket (Bok + digital produkt) (häftad)

Ledarskap och organisation : i en föränderlig värld - Elevpaket (Bok + digital produkt)

(2 röster)
Häftad Svenska, 2016-06-10
600
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Kan levereras innan julafton!
I Ledarskap och organisation presenteras både grunderna i ledarskap och organisation och de senaste teorierna. Här beskrivs vad ledarskap är, hur ledarskapet har utvecklats i takt med samhällets förändring, vad som kännetecknar olika slags organisationer och hur man kan förstå dem.

I läromedlet konkretiseras aktuella forskningsteorier med hjälp av kortare exempel och längre praktikfall, där eleverna kan diskutera och reflektera över situationer och problem. Här finns också ett stort antal andra, kortare uppgifter. Tillsammans ger teorier, praktikfall och uppgifter en grund som förhoppningsvis ska stimulera elevernas intresse för ledarskap och organisationer och skapa en förståelse.

Elevpaketet - både ett digitalt läromedel och en tryckt bok
Elevpaketet består av ett digitalt läromedel och en tryckt bok.

Det digitala läromedlet
Den interaktiva elevboken är inläst med autentiskt tal och textföljning, och kompletterad med en digital ämnesordlista. Allt för att göra innehållet ännu mer tillgängligt, även för elever med särskilda behov. Dessutom finns interaktiva uppgifter och kapitelsammanfattningar som miniföreläsningar, vilket skapar stora möjligheter för eleverna att arbeta individuellt och självständigt.

* Interaktiv inläst version av boken
* Digital ämnesordlista
* Kapitelsammanfattningar som miniföreläsningar
* Interaktiva uppgifter

I det digitala läromedlet kan eleverna söka i innehållet. De kan också göra egna anteckningar och markera viktiga stycken i texten. Anteckningarna sparas automatiskt och kan enkelt samlas ihop och skrivas ut. Det digitala läromedlet kan användas på dator, surfplatta och till stor del i mobil och aktiveras med koden som finns i elevboken.

Ny upplaga på väg
Senare i vår kommer en ny upplaga av Ledarskap och organisation. I denna nya upplaga har det beteendevetenskapliga perspektivet fått ett större utrymme, med nya texter och uppgifter om individers och gruppers samspel och utveckling, ledarskap, konflikthantering, stresshantering, motivationsskapande och personlig utveckling. Därmed får eleverna en djupare förståelse för att det som sker inom företagen och organisationerna är ett resultat av de processer och relationer som uppstår mellan människorna som är verksamma där.

I läromedlet synliggörs också ett flertal viktiga och användbara kompetenser som eleverna utvecklar när de tillämpar sina kunskaper och färdigheter i detta ämne.

Ledarskap och organisation finns även som digital elevlicens och digital klasslicens.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Ledarskap och organisation :  i en föränderlig värld - Elevpaket (Bok + digital produkt)
  2. +
  3. Chefskap, ledarskap och medarbetarskap

De som köpt den här boken har ofta också köpt Chefskap, ledarskap och medarbetarskap av Thomas Andersson, Lucia Crevani, Ulla Eriksson-Zetterquist, Stefan Tengblad (häftad).

Köp båda 2 för 1053 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Otto Granberg