Fler böcker inom
Format
Häftad (Flexband)
Språk
Svenska
Antal sidor
263
Utgivningsdatum
2016-06-10
Upplaga
3
Förlag
Studentlitteratur AB
Dimensioner
231 x 206 x 16 mm
Vikt
655 g
SAB
Qbaab,658.402
ISBN
9789144113234
Ledarskap och organisation :  i en föränderlig värld - Elevpaket (Bok + digital produkt) (häftad)

Ledarskap och organisation : i en föränderlig värld - Elevpaket (Bok + digital produkt)

(2 röster)
Häftad Svenska, 2016-06-10
488
Skickas inom 3-6 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
I Ledarskap och organisation presenteras både grunderna i ledarskap och organisation och de senaste teorierna. I sexton kapitel beskrivs vad ledarskap är, hur ledarskapet har utvecklats i takt med samhällets förändring, vad som kännetecknar olika slags organisationer och hur man kan förstå dem.

NY UPPLAGA

Läromedlet är uppdaterat och kompletterat med nya kapitel, nya praktikfall, en längre sammanhängande uppgift och interaktiva uppgifter.

ELEVPAKET - DIGITALT LÄROMEDEL OCH TRYCKT BOK

Elevpaketet består av ett digitalt läromedel och en tryckt bok.

DIGITALT LÄROMEDEL

Den interaktiva elevboken är inläst med autentiskt tal och textföljning, och kompletterad med en digital ämnesordlista. Allt för att göra innehållet ännu mer tillgängligt, även för elever med särskilda behov. 

Dessutom finns interaktiva uppgifter och kapitelsammanfattningar som miniföreläsningar, vilket skapar stora möjligheter för eleverna att arbeta individuellt och självständigt.


  • Interaktiv version av boken, inläst med autentiskt tal och textföljning


  • Faktafördjupningar


  • Kapitelsammanfattningar som miniföreläsningar


  • Interaktiva uppgifterI det digitala läromedlet kan eleverna söka i innehållet. De kan också göra egna anteckningar och markera viktiga stycken i texten. Anteckningarna sparas automatiskt och kan enkelt samlas ihop och skrivas ut.

Det digitala läromedlet kan användas på dator, surfplatta och i mobil och aktiveras med koden som finns i elevboken. Här kan du läsa mer om hur du aktiverar ditt digitala läromedel: https://www.studentlitteratur.se/#aktiveraprodukt

ELEVBOK

I läromedlet konkretiseras aktuella forskningsteorier med hjälp av kortare exempel och längre praktikfall, där eleverna kan diskutera och reflektera över situationer och problem. Här finns också ett stort antal andra, kortare uppgifter.

Tillsammans ger teorier, praktikfall och uppgifter en grund som förhoppningsvis ska stimulera elevernas intresse för ledarskap och organisationer och skapa en förståelse.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Ledarskap och organisation :  i en föränderlig värld - Elevpaket (Bok + digital produkt)
  2. +
  3. Ledarskap och organisation, Fakta och övningar

De som köpt den här boken har ofta också köpt Ledarskap och organisation, Fakta och övningar av Nils Nilsson, Jan-Olof Andersson (häftad).

Köp båda 2 för 941 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Ledarskap och organisation : i en föränd...