Fler böcker inom
Format
Kartonnage
Språk
Engelska
Utgivningsdatum
2016-09-07
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur AB
Dimensioner
252 x 174 x 24 mm
Vikt
824 g
SAB
Fe
ISBN
9789144114552
Solid Gold 3 elevpaket (Bok + digital produkt) (kartonnage)

Solid Gold 3 elevpaket (Bok + digital produkt)

(3 röster)
Kartonnage Engelska, 2016-09-07
544
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Solid Gold 3, för kursen Engelska 7, är ett helt nytt läromedel för elever på studieförberedande program och för studerande inom vuxenutbildningen eller motsvarande. Läromedlet syftar till vidare studier och innehåller texter i en rad olika genrer. Det finns tal, längre artiklar och vetenskaplig text, samt även bland annat romanutdrag, lyrik och dramatik. Till texterna finns också en omfattande övningsdel, en praktisk resursdel i Resource Section, språkträningsavsnitten Advanced Vocabulary Revision och Reading and Use of English, samt ordlistor. I Resource Section finns en guide för användbara strategier och vägledning för elevernas arbete med sin språkutveckling.
I det digitala läromedlet finns läromedlets övningar i självrättande form för träning av alla glosor och grammatik samt generella språkfärdighetsövningar. Ljudet till hörövningarna med interaktiva innehållsfrågor finns också här. I det digitala läromedlet finns även bokens innehåll inspelat med autentiska röster och textföljning.

Digitalt läromedel
Interaktiv version av boken, inläst med autentiskt tal och textföljning.
Omfattande fördjupningsdelar.
Självrättande interaktiva uppgifter för grammatik, uttals- och ordträning, inlästa med autentiskt tal.
Ljudet till hörövningarna.
Det digitala läromedlet kan användas på dator, surfplatta och i mobil.

I det digitala läromedlet kan du söka i innehållet. Du kan också göra egna anteckningar och markera viktiga stycken i texten som sparas automatiskt och som enkelt kan samlas ihop och skrivas ut. I materialet kan var och en söka på innehåll i boken och lägga in anteckningar och eget material, exempelvis i form av webblänkar. Övningsresultaten sparas och genom dynamisk återkoppling får eleven underlag för att välja att göra om en övning eller gå till nästa. Samtliga övningar kopplas till kunskapskraven genom målformuleringar. Det digitala läromedlet kan aktiveras med hjälp av koden som finns i elevboken.

GY11
Solid Gold bygger på GY11 och stödjer och utmanar eleverna att nå målen i de nya ämnesplanerna. Licensen som ingår i elevpaketet gäller i fyra år och kan ärvas mellan elever. Solid Gold 3 finns även som digital elevlicens och digital klasslicens.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Solid Gold 3 elevpaket (Bok + digital produkt)
  2. +
  3. Solid Gold 3 Key

De som köpt den här boken har ofta också köpt Solid Gold 3 Key av Eva Hedencrona, Karin Smed-Gerdin, Peter Watcyn-Jones (häftad).

Köp båda 2 för 647 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna