Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
141
Utgivningsdatum
2017-05-08
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur AB
Dimensioner
223 x 155 x 7 mm
Vikt
210 g
SAB
Em
ISBN
9789144114668
Ny i förskolan : med ett interkulturellt förhållningssätt (häftad)

Ny i förskolan : med ett interkulturellt förhållningssätt

Häftad Svenska, 2017-05-08
245
Skickas inom 2-5 vardagar.
Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Inflyttningen till Sverige är omfattande och för många barn och deras vårdnadshavare sker den första kontakten med det nya samhället via förskolan. En verksamhet med interkulturell inriktning och ett främjande förhållningssätt som passar alla barn, oavsett härkomst och livserfarenheter, ligger i tiden. Förskolan bör spegla samhället som det ser ut i dag där pedagogerna blir tydliga förebilder för en mångkulturell samhörighet. Pedagoger och barn skapar en ny gemensam kultur i stöd av läroplanen och i nära samarbete med vårdnadshavare.
I boken får du följa Hanah, ett barn på fyra år, som nyligen kommit till Sverige och går på förskolan Gladan. Inslagen med Hanah blandas med teori och förslag på hur en verksamhet med interkulturell inriktning kan se ut.
Ny i förskolan vänder sig till alla som verkar inom förskolan eller på annat sätt kommer i kontakt med barn och familjer med olika kulturell bakgrund.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Ny i förskolan : med ett interkulturellt förhållningssätt
  2. +
  3. Interkulturellt samspel i skolan

De som köpt den här boken har ofta också köpt Interkulturellt samspel i skolan av Jonas Stier, Margareta Sandström Kjellin (häftad).

Köp båda 2 för 528 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »