Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
302
Utgivningsdatum
2018-01-23
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur AB
Dimensioner
223 x 155 x 15 mm
Vikt
430 g
SAB
Qbaab
ISBN
9789144114798
Den lärande organisationen 2.0 (häftad)

Den lärande organisationen 2.0

Häftad Svenska, 2018-01-23
327
Skickas inom 2-5 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Kan levereras innan jul!
Lärande och kompetensutveckling är alltjämt viktiga utmaningar för organisationer. Men tyvärr ser vi en negativ utveckling i dagens arbetsliv, med styr- och ledningssystem som tär på mänskliga resurser, där kompetens förslösas eller helt enkelt används på fel sätt. Den lärande organisationen 2.0 syftar till att lyfta fram möjliga alternativ till denna utveckling.

Exempel på teman som tas upp i boken är agila processer, expert samhället, digitalt arbete, kreativitet, självorganisering, öppenhet för innovation, verksamhetsnära ledning och aktivitets baserade kontor. Det rör sig om vitt skilda fenomen som dock binds samman genom ett fokus på lärande och organisering för lärande.

Den lärande organisationen 2.0 är avsedd för universitets- och högskoleutbildningar med inriktning mot arbetsliv och lärande samt personal- och organisationsutveckling. Den vänder sig också till chefer på olika nivåer och i olika verksamheter. Boken kan även med fördel användas för praktiskt utvecklingsarbete i organisationer.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Den lärande organisationen 2.0
  2. +
  3. Human resource development : att utveckla individer, grupper och organisationer

De som köpt den här boken har ofta också köpt Human resource development : att utveckla indiv... av Peter Nilsson, Andreas Wallo, Dan Rönnqvist, Bo Davidson (häftad).

Köp båda 2 för 698 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna