Fysiologi (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
397
Utgivningsdatum
2017-01-10
Upplaga
6
Förlag
Studentlitteratur AB
Dimensioner
235 x 189 x 20 mm
Vikt
960 g
SAB
Vca
ISBN
9789144114859
Fysiologi (häftad)

Fysiologi

(3 röster)  |  Läs 2 recensioner
Häftad,  Svenska, 2017-01-10
580
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Fysiologi beskriver hur kroppen fungerar. Den här läroboken beskriver funktionen i enstaka celler, i samtliga organ och i kroppen som helhet. Syftet har varit att göra en lättförståelig framställning där onödiga detaljkunskaper rensats ut, det vill säga förståelse prioriteras framför detaljer.

I den nya upplagan har tidigare text- och bildmaterial uppdaterats. Det har också tillkommit ett kapitel om fysiologin bakom ett till tagande problem: stress.
Boken täcker hela fysiologiämnet. Den riktar sig direkt till utbildningarna av biomedicinare, sjuksköterskor, sjukgymnaster, arbets terapeuter, psykologer, kiropraktorer och naprapater. Den används även av läkar- och tandläkarstuderande.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Fysiologi
 2. +
 3. Nyckeln till din hälsa : självläkning med kinesisk medicin

De som köpt den här boken har ofta också köpt Nyckeln till din hälsa : självläkning med kines... av Diamantis Koukouvinos (inbunden).

Köp båda 2 för 719 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Fysiologi. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Bra fysiologibok som är enkel att förstå
  Hanna, 19 januari 2022

  Denna fysiologibok är den bästa jag påträffat. Den förklarar kortfattat alla koncept på ett sätt som man förstår. Jag pluggar till läkare och den täcker inte in exakt alla detaljer, men räcker gott och väl för att få sig en grundlig förståelse för ämnet innan man fördjupar sig på annat håll. Är så tacksam för denna bok!

 2. Rekommenderar
  Viktoria, 9 oktober 2020

  Mycket bra beskrivningar och mycket aktuellt när man läser Fysiologi på eftergymnasial nivå. Använd den gärna ihop med "Fysiologi med relevant anatomi".

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av författarna