Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
203
Utgivningsdatum
2016-07-07
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur AB
Medarbetare
Sundström, Göran (förf.) / Ivarsson Westerberg, Anders (red.) / Nilsson, Torbjörn (red.)
Dimensioner
223 x 155 x 12 mm
Vikt
305 g
SAB
Oc.03
ISBN
9789144115092
Den mångsidiga staten (häftad)

Den mångsidiga staten

Häftad Svenska, 2016-07-07
306
Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Den här boken handlar om den svenska staten och visar hur fascinerande och fängslande statsapparater är. Den skildrar dess minsta beståndsdelar såväl som de högsta statsorganen och belyser både statens framväxt och dess nuvarande roll.

Bokens författare är forskare inom olika ämnen och fångades av idén att skriva en mer läsvänlig introduktion till det moderna samhällets kanske mäktigaste organisation: staten.

Författarna vill lyfta fram den mångsidiga staten - att det finns många olika och ibland motstridiga bilder av vad staten är. En bärande idé är att bilder är centrala. Förutom de symboliska bilder av staten som texterna frammanar innehåller Den mångsidiga staten ett antal bilder som skildrar olika sidor av staten.
Förvaltningsakademin är en mångvetenskaplig centrumbildning vid Södertörns högskola som bedriver forskning om förvaltning, erbjuder uppdragsutbildning och verkar för kvalificerade möten mellan forskning och praktik.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Den mångsidiga staten
  2. +
  3. Migration och tillhörighet : inklusions- och exklusionsprocesser i Skandinavien

De som köpt den här boken har ofta också köpt Migration och tillhörighet : inklusions- och ex... av Gunnar Alsmark, Håkan Arvidsson, Grete Brochman, Marie Carlsson, Bengt Jacobsson (inbunden).

Köp båda 2 för 465 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »