Affärslivets begrepp och modeller (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
264
Utgivningsdatum
2016-05-31
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur AB
Dimensioner
246 x 170 x 13 mm
Vikt
466 g
ISBN
9789144115498
Affärslivets begrepp och modeller (häftad)

Affärslivets begrepp och modeller

Häftad Svenska, 2016-05-31
430
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Management är ett kunskapsområde som sträcker sig över en bred palett av akademiska discipliner. Ett problem med den akademiska utbildningen är att den är inriktad på en viss del av detta breda område. Ju mer man läser desto smalare del av en komplex helhet specialiserar man sig på till man så småningom disputerar.

Management är sålunda inte en akademisk disciplin utan en professionell roll och kunskapsbasen spänner över ett vitt fält av kunskapselement. Den rikliga förekomsten av managementansvar, i Sverige nu ca 30 % av den yrkesverksamma befolkningen, gör det önskvärt med vidareutbildning inom detta viktiga område. Vare sig man är ingenjör, biolog eller medicinare kommer man med stor sannolikhet att få ett ansvar för att "leda, styra och utveckla" en verksamhet.

Boken ger en överblick över detta vida och komplexa kunskaps område genom att definiera, förklara och exemplifiera ca 250 begrepp och modeller inom området - i syfte att läsaren själv ska gräva djupare där behov finns
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Affärslivets begrepp och modeller
  2. +
  3. Girig-Sverige : så blev folkhemmet ett paradis för de superrika

De som köpt den här boken har ofta också köpt Girig-Sverige : så blev folkhemmet ett paradis ... av Andreas Cervenka (inbunden).

Köp båda 2 för 637 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »