Grundläggande datorteknik - paket (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
523
Utgivningsdatum
2016-05-17
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur AB
Dimensioner
296 x 210 x 30 mm
Vikt
1183 g
SAB
Pu
ISBN
9789144115610
Grundläggande datorteknik - paket (häftad)

Grundläggande datorteknik - paket

Häftad,  Svenska, 2016-05-17

Slutsåld

Ett paket bestående av programvaran DigiFlisp samt textboken Grundläggande datorteknik och arbetsboken Grundläggande datorteknik - Arbetsbok för DigiFlisp. Grundläggande datorteknik är ett komplett material bestående av programvaran DigiFlisp med tillhörande textbok och arbetsbok. I digital form finns också dokumentation av läromedlets mikroprocessor (FLISP) och en exempelsamling med extra uppgifter och lösningar utöver arbetsboken. Läraren hittar också exempel på detaljerad kursbeskrivning med bland annat lärandemål, lämpliga undervisningsformer och presentationsmaterial avsett att användas under en föreläsningsserie.

Helhetskonceptet Grundläggande datorteknik ger en bred introduktion till en dators uppbyggnad, funktion och arbetssätt såväl som maskinnära programmering. Böckerna behandlar grundläggande digitalteknik, digitala kretsar för uppbyggnaden av en enkel dator och assemblerprogrammering.
Grundläggande datorteknik vänder sig huvudsakligen till förstaårsstudenter vid universitet och teknisk högskola, och då utan att förutsätta några andra eftergymnasiala studier i ämnet. Det kan även användas vid en fördjupning inom gymnasieskolan samt av en intresserad allmänhet.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Roger Johansson