Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
327
Utgivningsdatum
2018-05-25
Upplaga
3
Förlag
Studentlitteratur AB
Dimensioner
255 x 175 x 25 mm
Vikt
847 g
SAB
Vpj
ISBN
9789144115771
Akutsjukvård : omvårdnad och behandling vid akut sjukdom eller skada (bok + digital produkt) (häftad)

Akutsjukvård : omvårdnad och behandling vid akut sjukdom eller skada (bok + digital produkt)

(7 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad Svenska, 2018-05-25
440
Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Oavsett arbetsplats - på en akutmottagning, i en ambulans, på en vårdavdelning, IVA eller familjeläkarmottagning - möter vårdpersonalen patienter med akut sjukdom eller skada. Denna bok ger, på ett pedagogiskt sätt, en bred och grundläggande kunskap i det akuta omhändertagandet vid ett stort antal vanligt förekommande sjukdomstillstånd och skador. Det akuta omhändertagandet utanför sjukhus behandlas i ett separat kapitel, liksom den medicinska teknik som används inom akutsjukvården.
Akutsjukvården befinner sig i ständig utveckling. När framsteg görs och nya metoder utvecklas inom den planerade medicinska eller kirurgiska verksameten påverkar detta i många fall även den akuta behandlingen. I denna nya upplaga har ett antal behandlingsmetoder och riktlinjer i boken uppdaterats för att ge läsaren högaktuella kunskaper om modern akutsjukvård.
Akutsjukvård vänder sig främst till studenter i sjuksköterskeprogrammet på grundläggande nivå, men kan även användas på avancerad nivå samt av kliniskt verksamma inom hälso- och sjukvården.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Akutsjukvård : omvårdnad och behandling vid akut sjukdom eller skada (bok + digital produkt)
  2. +
  3. Akutsjukvård från Ö till Ä

De som köpt den här boken har ofta också köpt Akutsjukvård från Ö till Ä av Caroline Hård Af Segerstad, Susann J Järhult (häftad).

Köp båda 2 för 1046 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Akutsjukvård : omvårdnad och behandling vid akut sjukdom eller skada (bok + digital produkt). Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Extremt pedagogisk

    Fantastisk beskrivning av arbetet på en akutmottagning. Väldigt grundlig, men kan användas av läkarstudenter som en introduktion. Även grundliga medicinska tankesätt beskrivs. Framförallt skriven ur sjuksköterskans perspektiv.

Visa alla 1 recensioner