Professionell marknadsföring (kartonnage)
Fler böcker inom
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Antal sidor
608
Utgivningsdatum
2019-01-02
Upplaga
4
Förlag
Studentlitteratur AB
Medarbetare
Agndal, Henrik (förf.)
Dimensioner
245 x 173 x 32 mm
Vikt
1300 g
SAB
Qbl
ISBN
9789144116778

Professionell marknadsföring

(3 röster)  |  Läs 1 recension
Kartonnage,  Svenska, 2019-01-02
504
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Professionell marknadsföring är en grundläggande bok inom marknadsföringsområdet. Med utgångspunkt i frågeställningen "Vad gör marknadsförare?" identifieras och utvecklas en rad olika perspektiv på ämnet. Författarna behandlar bland annat marknads föringens roll i företag och samhälle, samt marknads föringens olika aktörer. Samtidigt fokuserar de på hur man som marknadsförare kan tänka och agera i olika situationer, till exempel beroende på om man är verksam på företagsmarknader eller konsumentmarknader, om man marknadsför varor eller tjänster, eller om man agerar internationellt.

Förutom ständigt aktuella ämnen, såsom segmentering, positio nering, marknadsundersökningar och köpbeteenden, tas också en rad specialteman upp. Dessa omfattar bland annat att förstå kundvärde, relationsmarknadsföring, key account management, produktplacering, marknadsföring och postmodernism, etik i marknadsföring, kundvård, social marknadsföring och elektronisk handel. Genomgående kombineras resonemang, baserade på forskning och författarnas erfarenheter, med illustrativa exempel från marknadsföringens teori och praktik. Denna fjärde upplaga är uppdaterad med nya forskningsrön. Framväxande företeelser som sociala medier och webbaserad marknadsföring behandlas och integreras i sitt sammanhang. Författarna har också tillfört nya aktuella exempel.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Professionell marknadsföring
 2. +
 3. Marknadsföring, människor och interaktion

De som köpt den här boken har ofta också köpt Marknadsföring, människor och interaktion av Peter Svensson, Jacob Östberg (häftad).

Köp båda 2 för 884 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Professionell marknadsföring. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Pratar inte så mycket om framtida trender.
  Student, 15 november 2022

  Boken missar helt AIs framväxt inom marknadsföring och det står bara några rader om nya trender som vi ser idag i samhället. Informationen som man får känns gammal och saknar många relevanta saker som kommer att vara viktiga i framtiden.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna

 • Företagsekonomins frågor

  Nils Brunsson, Johan Alvehus, Mats Alvesson, Björn Axelsson, Erik Bjurström

  Företagsekonomins frågor kan användas som introduktion till företagsekonomistudierna, men den vänder sig också till alla andra som vill få en lättläst inblick i vad modern företagsekonomi handlar om. Denna titel har tidigare givits ut av SNS förla...