Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
353
Utgivningsdatum
2017-05-30
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur AB
Översättare
Sven-Erik Torhell
Dimensioner
224 x 154 x 18 mm
Vikt
512 g
SAB
Qbab
ISBN
9789144116785
Reflexivt ledarskap (häftad)

Reflexivt ledarskap

(2 röster)
Häftad Svenska, 2017-05-30
407
Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Ett reflexivt ledarskap handlar om att överväga vad vi menar med ledarskap, vad det kan göra och inte göra, när det kan fungera och när det inte är bästa alternativet. Författarnas ambition är att uppmuntra chefer och andra att tänka både bredare och djupare om hur man bäst samordnar arbete i moderna organisationer. I detta ingår att även lyfta fram och diskutera alternativen till ledarskap.

Boken vänder sig till universitetsstudenter inom ämnen som företagsekonomi, organisationsteori och ledarskap, samt till deltagare i kvalificerade vidareutbildningar inom ledarskap. Fast mest vänder den sig till dig som är genuint intresserad av ledarskap och som gillar att få invanda föreställningar utmanade. Är ledarskap ett magiskt elixir mot alla möjliga organisationsproblem? Självklart inte, menar författarna och slår ett slag för ett mer reflexivt förhållningssätt till fenomenet ledarskap.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Reflexivt ledarskap
  2. +
  3. När ledarskapet krackelerar

De som köpt den här boken har ofta också köpt När ledarskapet krackelerar av Mats Alvesson, Anna Jonsson, Stefan Sveningsson, Robert Wenglén (häftad).

Köp båda 2 för 713 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna