Krishantering i praktiken (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
248
Utgivningsdatum
2017-10-05
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur AB
Dimensioner
223 x 156 x 13 mm
Vikt
359 g
SAB
Qbaa
ISBN
9789144116952
Krishantering i praktiken (häftad)

Krishantering i praktiken

Häftad Svenska, 2017-10-05
301
Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
En kris kan bokstavligt talat vända upp och ner på såväl hela samhällen som på de drabbade personernas tillvaro. Krishantering i praktiken ger kunskap, stöd och konkreta verktyg för att hantera krisens alla faser. Den berättar inte bara om vad man ska göra, utan också hur olika insatser bör genomföras. Baserad på forskning från en mängd olika områden i kombination med praktiska erfarenheter ges konkreta råd kring hur man skapar struktur, effektivitet och uthållighet i en krisorganisation, och hur man förmedlar krisstöd till människor i svåra situationer.

Krishantering i praktiken vänder sig till alla som ingår eller kan komma att ingå i någon form av krisorganisation, eller som möter människor som varit med om svåra upplevelser. Studenter som läser till sjuksköterska, specialistsjuksköterska, läkare, socionom, psykolog, polis eller brandingenjör kan också ha stor glädje av boken.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Krishantering i praktiken
  2. +
  3. Krishandboken : allt du behöver för att klara dig

De som köpt den här boken har ofta också köpt Krishandboken : allt du behöver för att klara dig av Niklas Kämpargård (inbunden).

Köp båda 2 för 540 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »