Engagerande nätverksmöten (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
276
Utgivningsdatum
2018-08-03
Upplaga
2
Förlag
Studentlitteratur AB
Dimensioner
225 x 160 x 20 mm
Vikt
404 g
SAB
Vlbda
ISBN
9789144117195
Engagerande nätverksmöten (häftad)

Engagerande nätverksmöten

Häftad Svenska, 2018-08-03
311
Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Engagerande nätverksmöten är en pedagogisk beskrivning av nätverksmötets metod och teori. Författarna delar med sig av fallbeskrivningar ur sin egen 30-åriga praktik och guidar läsaren genom nätverksmötets systemteoretiska rötter, olika faser och etiska frågeställningar. Boken ger en gedigen bild av hur ett modernt nätverksarbete kan bedrivas och kan fungera som inspiration, vägledning och fördjupning.

Fördelarna med nätverksmöten är påtagliga både för den enskilda och de professionella: förbättrat samarbete och ökat engagemang, större delaktighet och bättre resursutnyttjande. Nätverksmöten bidrar till att skapa en helhetssyn på människan och ett helhetstänkande i hjälpsystemen.
Detta är en omarbetad och utökad utgåva av Engagerande nätverksmöten som tidigare har utkommit på annat förlag. Boken riktar sig till yrkesverksamma inom psykosocialt arbete och kan också användas som läromedel och inom fortbildning.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Engagerande nätverksmöten
  2. +
  3. Samhällsarbete : aktörer, arenor och perspektiv

De som köpt den här boken har ofta också köpt Samhällsarbete : aktörer, arenor och perspektiv av Stefan Sjöberg, Päivi Turunen (häftad).

Köp båda 2 för 665 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna

Bloggat om Engagerande nätverksmöten