Format
Spiral
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2019-05-31
Upplaga
2
Förlag
Studentlitteratur AB
Dimensioner
300 x 230 x 35 mm
Vikt
1190 g
SAB
Fe
ISBN
9789144117461
Magic! 4  Lärarhandledning (Bok+ digital produkt)

Magic! 4 Lärarhandledning (Bok+ digital produkt)

Spiral Svenska, 2019-05-31
999
Fåtal ex i lager. Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Lärarpaket
Inledningsvis förklaras tankarna bakom läromedlet och hur de olika delarna i elevpaketet samspelar. Quick guide - Kom igång ger dig en snabb överblick. Planeringsdelen innehåller detaljerade lektionsplaneringar för hela läsåret. Detta följs av hörövningsmanus, extra sånger och lekar. I den digitala resursen kan du använda dig av de tidsbesparande förberedda genomgångarna för projektor och tavla, ladda ner många extra övningar som kopieringsunderlag för mängdträning och utmaning samt affischer att sätta upp i klassrummet. I lärarhandledningen finns också test till varje kapitel samt General Tests med de nationella proven som förebild, indelade i färdigheter.
Du som lärare kan också välja att skapa klassrum där du får möjlighet att följa och kommunicera med dina elever. Till klassrummet bjuder du enkelt in eleverna och deras profiler visas i det klassrum du skapat. Du får en överblick över elevernas aktivitet och du ser aktiveringskodernas status. I det digitala klassrummet kan du också skapa uppdrag åt dina elever. Uppdraget är en tidsbestämd uppgift som du kan använda för till exempel läxor och veckouppgifter.
I lärarpaketet ingår digitala resurser, elevens digitala läromedel samt en tryckt lärarhandledning. Lärarpaketet är giltigt för tre användare, utan begränsning i tid.

Magic! Upplaga 1
Den tidigare upplagan av Magic! 4 finns fortfarande att beställa för komplettering. Kontakta din ordinarie återförsäljare eller Studentlitteraturs kundservice på kundservice@studentlitteratur.se eller 046-31 21 00.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Magic! 4  Lärarhandledning (Bok+ digital produkt)
  2. +
  3. Magic! 4  Elevpaket (Bok + digital produkt)

De som köpt den här boken har ofta också köpt Magic! 4 Elevpaket (Bok + digital produkt) av Eva Hedencrona, Karin Smed-Gerdin, Peter Watcyn-Jones (Övrigt).

Köp båda 2 för 1327 kr

Kundrecensioner

Bloggat om Magic! 4 Lärarhandledning (Bok+ digital ...