Marknadsföring (häftad)
Format
Häftad (Flexband)
Språk
Svenska
Antal sidor
498
Utgivningsdatum
2018-03-09
Upplaga
2
Förlag
Studentlitteratur AB
Dimensioner
233 x 210 x 30 mm
Vikt
1167 g
SAB
Qblb
ISBN
9789144117492
Marknadsföring (häftad)

Marknadsföring

Häftad Svenska, 2018-03-09
580
Fåtal ex i lager. Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Marknadsföring är ett område som har utvecklats och förändrats på ett genomgripande sätt under det senaste decenniet. Kräsna konsumenter översköljs dagligen med erbjudanden och budskap. Digitalisering, internationalisering, avregleringar och ett stort intresse för hållbarhet har ökat marknadsföringens betydelse.

En gedigen genomgång av etablerade teorier och modeller ger läsaren kunskap om den modell- och begreppsvärld som används inom marknadsföringens praktik - samtidigt som utmanande idéer och perspektiv lyfts fram. I boken ges också fördjupningar i aktuella forskningsområden såsom hållbarhetsfrågor, platsmarknadsföring, employer branding och ett förändrat kommunikationslandskap.
Boken innehåller många exempel från företag som agerar i en internationell kontext och som har lyckats tack vare en genomtänkt tillämpning av marknadsföringstänkande och marknadsföringsmodeller. Marknadsföring tillämpas i allt fler branscher och sektorer och många av bokens exempel kommer från skolor och annan offentlig verksamhet samt från civilsamhället. Inte bara framgångar speglas utan också motgångar och hur smart marknadsföring, ofta med ett hållbarhetsperspektiv, har bidragit till att vända en negativ utveckling.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Marknadsföring
  2. +
  3. Mikroekonomi : teori och tillämpningar (bok + digital produkt)

De som köpt den här boken har ofta också köpt Mikroekonomi : teori och tillämpningar (bok + d... av Robert Lundmark (häftad).

Köp båda 2 för 1155 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Marknadsföring