Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
196
Utgivningsdatum
2017-06-21
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur AB
Dimensioner
232 x 162 x 15 mm
Vikt
309 g
SAB
Eabt
ISBN
9789144117683
Algebra för lärare (häftad)

Algebra för lärare

(1 röst)
Häftad Svenska, 2017-06-21
301
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Syftet med boken är att ge matematikläraren den specialiserade kunskap i algebra som lärare behöver för att kunna bedriva en varierad och allsidig undervisning. Med stöd av algebraiska symboler, formler, ekvationer och funktioner fokuserar boken på att beskriva generella samband och en generaliserad aritmetik som kan användas för intressanta matematiska resonemang och varierande sätt att lösa matematiska problem. Boken inriktar sig inte enbart på räknefärdigheter utan även på den viktiga helhetsförståelsen för matematikens mönster och strukturer.

Bokens framställning är anpassad och strukturerad så att läsaren dels görs uppmärksam på hur eleven kan närma sig och tillämpa algebran för att effektivt lösa matematiska problem, dels hur elevers tankar, idéer och resonemang kan tolkas, bedömas och utvecklas. Algebra för lärare vänder sig till verksamma och blivande lärare i matematik.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Algebra för lärare
  2. +
  3. Geometri för lärare

De som köpt den här boken har ofta också köpt Geometri för lärare av Håkan Sollervall, Erika Stadler, Kajsa Bråting (häftad).

Köp båda 2 för 577 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna