Fler böcker inom
Format
Häftad (Flexband)
Språk
Svenska
Antal sidor
268
Utgivningsdatum
2017-08-18
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur AB
Dimensioner
250 x 198 x 13 mm
Vikt
678 g
SAB
Fc
ISBN
9789144118598
Svenska i toppform 1 Elevpaket - Digitalt + Tryckt - Arbeta formativt och målinriktat i Svenska 1 (häftad)

Svenska i toppform 1 Elevpaket - Digitalt + Tryckt - Arbeta formativt och målinriktat i Svenska 1

Häftad Svenska, 2017-08-18
559
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Svenska i toppform är en helt nyutvecklad läromedelsserie som inte bara vill servera faktakunskaper, utan dessutom utveckla och utmana tankarna. Genom att bygga kapitlen kring genomtänkta frågeställningar och vassa texter ges eleverna möjlighet att reflektera över ämnet och ta tanken ett steg vidare. Läromedlets formativa struktur ser dessutom till att eleverna hela tiden är med.

Återkoppling och bedömning
Stöttningen fungerar formativt genom att eleven får snabb återkoppling och kan komma vidare i sitt lärande. Täta kontrollstationer försäkrar läraren om att ingen elev hamnat efter. När det är dags för bedömning i slutet av kapitlen markerar läraren i en matris vilka kunskaper eleven visat. Har läraren då sett för lite av en viss förmåga för att kunna bedöma den går även det att precisera på ett tydligt vis.

Smidiga självvärderingar
Efter varje kapitel får eleven skatta sina framsteg i en smidig självvärdering. På så sätt blir det möjligt för varje enskild elev att verkligen äga sitt eget lärande. Formulär för kamratbedömning och färdiga diskussionsunderlag underlättar för alla elever att bli aktiva läranderesurser för varandra.

Genomtänkt digitalt läromedel stöttar dig och eleverna
I den digitala förlängningen av boken tränar eleven ordkunskap och lyssnar på uppläsningen av texten. Därifrån är det också enkelt att skriva ut sidor på papper för att kunna bearbeta texten med penna i hand eller få en fysisk checklista att bocka av medan man steg för steg löser en uppgift.

Digitalt läromedel
I det digitala läromedlet finns samtliga texter och övningar inlästa med textföljning. Här finns även en mängd självrättande övningar till alla kapitel och dessutom ett formativt stöd som hjälper eleven att bedöma sitt eget lärande. Det digitala läromedlet kan användas på dator, surfplatta och i mobil och aktiveras med koden som finns i elevboken.

Elevbok
Svenska i toppform 1 består av 15 kapitel, vart och ett uppbyggt kring en engagerande och lärorik text, som utgör underlag för reflektioner och övningar. Varje kapitel börjar med en tydlig genomgång av kapitlets koppling till ämnesplan, centralt innehåll och kunskapskrav, så att eleverna enkelt förstår kapitlets syfte. Detta följs sedan upp av bedömningsunderlag i slutet av kapitlet. I elevpaketet ingår det digitala läromedlet och den tryckta elevboken.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Svenska i toppform 1 Elevpaket - Digitalt + Tryckt - Arbeta formativt och målinriktat i Svenska 1
  2. +
  3. Handbok för språkpoliser

De som köpt den här boken har ofta också köpt Handbok för språkpoliser av Sara Lövestam (inbunden).

Köp båda 2 för 701 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Pia Cederholm