Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Läsålder
3-6 år
Utgivningsdatum
2017-05-24
Upplaga
2
Förlag
Studentlitteratur AB
Dimensioner
240 x 195 x 15 mm
Vikt
623 g
SAB
Fe
ISBN
9789144118895
Magic! 5 Elevpaket (Bok + digital produkt) (häftad)

Magic! 5 Elevpaket (Bok + digital produkt)

Häftad Svenska, 2017-05-24
331
Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Ny upplaga av Magic! 5 elevpaket

(Längst ner på sidan finns information om utgående upplaga)

Ännu mera Magic!
Den nya upplagan av Magic! 5 ger dig ännu bättre verktyg för att utmana och stötta dina elever. Tillsammans med lärare som har använt Magic! i flera år har vi ytterligare utvecklat serien. Vi har lagt till material, utökat med fler övningar och tagit fram en förenklad Textbook och Workbook. Magic! fungerar för hela klassen även om dina elever har olika förutsättningar och behov.
Elevpaketet - allt dina elever behöver

Med Magic! 5 elevpaket får eleverna varierad träning med möjlighet till värdefull repetition och måluppfyllelse. Du som lärare får tillgång till redskap som väcker elevernas nyfikenhet och ger tydliga resultat. 

Magic! 5 elevpaket består av fyra delar:


  • Textbook - tryckt och digitalt


  • Workbook - tryckt


  • Word Trainer - tryckt


  • Digitalt läromedel med övningar samt Textbook på två nivåer - digitalt.TEXTBOOK
I Textbook möter vi fyra ungdomar och deras vänner från olika länder, som ger en inblick i den engelsktalande världen. Dialoger varvas med texter i många olika genrer och glosorna ligger, som läs- och lyssningsstöd, genomgående på samma uppslag som texten. Texter och glosor finns inlästa i det digitala läromedlet.
Text- och hörutdragen från nivåanpassade romaner lockar eleverna att läsa längre texter. Romanerna med ordlista finns att köpa i Magic! 5 Class Library.
I Textbook finns också resurssidorna Magic Pages som bland annat innehåller grammatikförklaringar med tydliga exempel, klassrumsfraser, bildordlistor, exempeldialoger och alfabetiska ordlistor.

SUPPORT - EN FÖRENKLAD TEXTBOOK
I elevens digitala läromedel ingår Support med en förenklad Textbook. Här får eleverna tillgång till samma texter men på en enklare nivå, uppslagen är lugnare och texterna är inlästa utan bakgrundsljud.

DIGITALt läromeDEL
I det digitala läromedlet, som ingår i elevpaketet, finns texter och glosor inlästa med autentiska röster och visas med textföljning. Här finns också interaktiva övningar för mängdträning och utmaning. Övningarna som är kopplade till målen tränar glosor, fraser, hörförståelse, stavning och grammatik. I mini-grammatiken hjälper Maggie Magic till och förklarar grammatiken i korta filmer.
I Check Yourself får eleven utvärdera sin insats och testa sina framsteg.
I de självrättande läs- och lyssningsövningarna Want Some More? utmanas eleven ytterligare. I det digitala läromedlet finns nu också facit till Workbook.
I Support finns en anpassad och förenklad Textbook och ett urval av de digitala övningarna för de elever som behöver mer stöd och ett mindre omfattande material.

Det digitala läromedlet kan användas på dator, surfplatta och i mobil och aktiveras med koden som finns i elevboken. Här kan du läsa mer om hur du aktiverar ditt digitala läromedel: https://www.studentlitteratur.se/#aktiveraprodukt

WORKBOOK

Workbook är ett förbrukningshäfte med många och varierade övningar. Eleven skriver i häftet och arbetar med reception, produktion och interaktion, allt tydligt samlat. Instruktionerna är inledningsvis på både svenska och engelska men de svenska översättningarna fasas medvetet ut när eleverna bekantat sig med instruktionerna. Eleverna hittar facit till Workbook i det digitala läromedlet och kan också ladda ner och skriva ut det. 

Workbook kan, för kommande grupper, beställas i 10-pack.

SUPPORT - EN FÖRENKLAD WORKBOOK

För de elever som behöver finns Magic! 5 Support Workbook en anpa
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Magic! 5 Elevpaket (Bok + digital produkt)
  2. +
  3. Magic! 4  Elevpaket (Bok + digital produkt)

De som köpt den här boken har ofta också köpt Magic! 4 Elevpaket (Bok + digital produkt) av Eva Hedencrona, Karin Smed-Gerdin, Peter Watcyn-Jones (Övrigt).

Köp båda 2 för 748 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna