Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
232
Utgivningsdatum
2022-08-25
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur AB
Medarbetare
Garland, Stephen (förf.)
SAB
Vu
ISBN
9789144119205
Träning som medicin (häftad)

Träning som medicin

Häftad Svenska, 2022-08-25
420
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Sambandet mellan fysisk aktivitet och hälsa är starkt, och det känner de flesta till. Men den allmänna kunskapen om fysisk träning är ofta diffus eller svag, och att ge goda råd för att hjälpa andra att nå sina träningsmål kan vara svårt. I denna bok finns kunskap och redskap som kan användas för att förebygga och behandla ohälsa från ett praktiskt håll baserat på den senaste vetenskapen.

I Träning som medicin förklaras grundläggande fysiologi och biokemi, praktisk träningsfysiologi tillsammans med träningsrekommendationer för olika hälsomål. Dessutom presenteras teorier och metoder för tester och utvärdering, samt tillämpning av denna kunskap för att hjälpa patienter att nå sina träningsrelaterade mål.

Träning som medicin vänder sig främst till studerande och yrkesverksamma inom idrottsvetenskap och fysioterapi, men även till personer verksamma inom hälso- och sjukvård samt till personliga tränare.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Träning som medicin
  2. +
  3. Implementering av sjuksköterskans kärnkompetenser

De som köpt den här boken har ofta också köpt Implementering av sjuksköterskans kärnkompetenser av Janeth Leksell, Margret Lepp (häftad).

Köp båda 2 för 867 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »