Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Engelska
Antal sidor
160
Utgivningsdatum
2019-06-11
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur AB
SAB
Fe
ISBN
9789144119243
Traction Green Elevpaket - Digitalt + Tryckt - Engelska 5 (häftad)

Traction Green Elevpaket - Digitalt + Tryckt - Engelska 5

Häftad Engelska, 2019-06-11
353
Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Traction Green för Engelska 5 är ett tydligt läromedel som det är lätt att följa gången i, främst avsett för yrkesförberedande program. De olika delarna är uppbyggda på samma sätt med en liknande struktur i varje kapitel genom hela boken. Engagerade texter av olika slag följs av ett rikligt övningsmaterial, som både tränar eleverna i läsförståelse och även i deras kommunikativa och resonerande förmågor. I avsnittet English Handbook finns råd och vägledning för hur eleverna kan utveckla sitt eget läsande, skrivande, talande och lyssnande. Allt innehåll i läromedlet är inspelat med autentiska röster, och det finns gott om hörövningar. De flesta övningar i boken finns även i digital, självrättande form och som lärare väljer du om ni ska arbeta i boken eller i det digitala materialet. Elevpaketet innehåller ett digitalt läromedel i kombination med en tryckt bok. Med elevpaketet får dina elever allt de behöver för att lyckas med sin språkutveckling och nå kursmålen.

Digitalt läromedel
Interaktiv version av boken, inläst med autentiskt tal och textföljning.
Självrättande interaktiva uppgifter för grammatik, uttals- och ordträning, inlästa med autentiskt tal.
Ljudet till hörövningarna.
Det digitala läromedlet kan användas på dator, surfplatta och i mobil.

I det digitala läromedlet kan eleverna söka i innehållet. De kan också göra egna anteckningar och markera viktiga stycken i texten. Anteckningarna sparas automatiskt och kan enkelt samlas ihop och skrivas ut. Det digitala läromedlet aktiveras med koden som finns i elevboken. Traction Green för Engelska 5 finns även som digital elevlicens och som digitalt klasspaket.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Traction Green Elevpaket - Digitalt + Tryckt - Engelska 5
  2. +
  3. Traction Blue Engelska 5 Elevpaket - Digitalt + Tryckt

De som köpt den här boken har ofta också köpt Traction Blue Engelska 5 Elevpaket - Digitalt +... av Cecilia Stern Frisenfelds, Ann-Christin Santiago Pettersson (häftad).

Köp båda 2 för 710 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Traction Green Elevpaket - Digitalt + Try...