Format
Häftad
Språk
Svenska
Läsålder
6-9 år
Antal sidor
334
Utgivningsdatum
2019-05-16
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur AB
Medarbetare
Tikka, Tommi (förf.) / Urpiola, Timo (förf.) / Urpiola, Timo (förf.)
Dimensioner
240 x 180 x 17 mm
Vikt
857 g
SAB
Ta
ISBN
9789144119663
Favorit matematik 8 Elevpaket - Digitalt + Tryckt (häftad)

Favorit matematik 8 Elevpaket - Digitalt + Tryckt

Häftad Svenska, 2019-05-16
341
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Kan levereras innan julafton!
Tydlig, beprövad och strukturerad
Den beprövade, finska matematikserien Pii är översatt och bearbetad för svenska förhållanden och har blivit Favorit matematik 7-9.
Favorit matematik 8 är ett heltäckande läromedel där alla elever får det stöd och den stimulans de behöver. Favorit matematik innehåller varierat material oavsett vilken betygsnivå eleven strävar mot. Genom att introducera och befästa matematiken på ett grundligt och strukturerat sätt, i många små steg, får alla elever möjlighet att nå sin fulla potential.
Boken är indelad i 6 kapitel. Varje kapitel består av 11 till 15 lektioner och avslutas med en sammanfattning av kapitlets moment och begrepp.
På lektionens första uppslag finns genomgångar som följs av räkneexempel. På det andra uppslaget finns uppgifter för eleven att arbeta med. Uppgifterna är uppdelade i E/C-uppgifter i stigande svårighetsgrad, repetitionsppgifter och A-uppgifter. Alla uppgifter är markerade med vilka förmågor som i huvudsak tränas. Det blir tydligt för eleven vilka uppgifter man behöver träna på.
I elevpaketet ingår en digital del som består av elevboken i digital form med alla texter inlästa. Här finns även filmade genomgångar och räknexempel samt en stor mängd extra uppgifter på olika nivåer. Repetitionsuppifterna finns som interaktiva uppgifter. Den digitala delen är giltig i fyra år.
Lärarpaketet består av en tryckt lärarbok, tryckt kopieringsunderlag samt digitala resurser. I den digitala lärardelen finns bl.a. lektionskommentarer, förberedda genomgångar, Geogebra-simuleringar, kopieringsunderlag, formativa frågor och kapitelprov med bedömningsanvisningar.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Favorit matematik 8 Elevpaket - Digitalt + Tryckt
  2. +
  3. Favorit matematik 9 Elevpaket - Digitalt + Tryckt

De som köpt den här boken har ofta också köpt Favorit matematik 9 Elevpaket - Digitalt + Tryckt av Martti Heinonen, Markus Luoma, Leena Mannila, Kati Rautakorpi-Salmio, Timo Tapiainen (häftad).

Köp båda 2 för 682 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »