Design för lärande : ett multimodalt perspektiv (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
173
Utgivningsdatum
2017-01-18
Upplaga
2
Förlag
Studentlitteratur AB
Dimensioner
210 x 135 x 10 mm
Vikt
214 g
SAB
Eaac
ISBN
9789144119762
Design för lärande : ett multimodalt perspektiv (häftad)

Design för lärande : ett multimodalt perspektiv

(2 röster)
Häftad Svenska, 2017-01-18
225
  • Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
  • Köp nu, betala sen med
Att reda ut tankarna och skapa begrepp runt lärande i en värld där kommunikation blir alltmer utvecklad - det är vad Staffan Selander och Gunther Kress gör i denna bok. De bidrar med ett perspektiv som gör det möjligt att förytta blicken och se lärande på ett delvis nytt sätt och att sätta ord på det som i högt tempo sker idag med hjälp av digitala medier. Denna bok är ett svar på ett behov många peda goger känner.

Vår, inte minst barns och ungas vardag är full av signaler, tecken, intryck, med andra ord synnerligen multimodal, i vilken de ska orientera sig och skapa mening. Vi vuxna missar något väsentligt om vi inte inser att detta myller spelar roll i lärsituationer. Med en rad utmärkta exempel visar författarna på detta multimodala perspektiv och när läsaren slår ihop boken ser hon eller han lärandeprocesser och meningsskapande aktiviteter med ett oåterkalleligt vidgat perspektiv ett perspektiv för dagens och morgondagens lärsituationer.
Boken vänder sig till lärarstuderande, lärarutbildare, lärare och forskare inom pedagogik och didaktik samt olika grenar av kommunikations vetenskap. Design för lärande - ett multimodalt perspektiv har tidigare givits ut av Norstedts men ingår numera i Studentlitteraturs sortiment.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Design för lärande : ett multimodalt perspektiv
  2. +
  3. Änglaspråk och magplask : multimodalt perspektiv på svenska

De som köpt den här boken har ofta också köpt Änglaspråk och magplask : multimodalt perspekti... av Margaretha Häggström, Charlotte Georén Sprung, Theres Kareld (häftad).

Köp båda 2 för 543 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna