Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
288
Utgivningsdatum
2018-05-03
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur AB
Dimensioner
225 x 200 x 15 mm
Vikt
667 g
SAB
Ohae
ISBN
9789144120225
Digitaliseringen och arbetsmiljön (häftad)

Digitaliseringen och arbetsmiljön

Häftad Svenska, 2018-05-03
370
Skickas inom 1-3 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Vad är en god digital arbetsmiljö? Hur går man till väga för att skapa en sådan? Trots att det i dag finns mycket kunskap om detta, ser vi fortfarande it-projekt som havererar och missnöjda användare. Det är uppenbarligen svårt att lyckas i praktiken. Teorier måste omsättas i praktisk handling.

När användningen och betydelsen av de digitala stödsystemen i arbets livet ökar handlar det i allt större utsträckning om en digital arbetsmiljö. Om alla ska kunna utföra sina arbetsuppgifter på ett effektivt och säkert sätt, med hög kvalitet och utan onödiga belastningar, måste man ställa höga krav på de digitala systemens utformning och införande. Erfarenheterna i dag är tudelade: dels bidrar it-systemen till förnyelse och verksamhetsnytta, dels uppvisar de alltför ofta stora brister vilket medför påtagliga arbetsmiljöproblem. Många användare är frustrerade över att deras it-verktyg inte stödjer dem eller fungerar som de borde.

Den här boken ger en grundläggande beskrivning av kunskapsläget om digitalisering och digitala arbetsmiljöproblem, samt en omfattande vägledning i hur man kan utnyttja digitaliseringens möjligheter och samtidigt försäkra sig om en god och hållbar digital arbetsmiljö.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Digitaliseringen och arbetsmiljön
  2. +
  3. Socialt arbete och internet : att förstå och hantera sociala problem på nya arenor

De som köpt den här boken har ofta också köpt Socialt arbete och internet : att förstå och ha... av Kristian Daneback, Emma Sorbring (häftad).

Köp båda 2 för 740 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Digitaliseringen och arbetsmiljön