Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
208
Utgivningsdatum
2017-12-11
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur AB
Dimensioner
222 x 155 x 15 mm
Vikt
303 g
ISBN
9789144121147
Organisationshälsa - En bok om ett hållbart arbetsliv (häftad)

Organisationshälsa - En bok om ett hållbart arbetsliv

(1 röst)
Häftad Svenska, 2017-12-11
327
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Arbete kan bidra till att främja hälsa men också orsaka ohälsa. I denna bok diskuteras hur man uppnår ett hållbart arbetsliv med utgångspunkt i verksamheten, arbetsvillkor och arbetsklimat. I del I utvecklas en teoretisk referensram kring hälsa och organisationsfrågor som sedan diskuteras i relation till organisatorisk och social arbetsmiljö. I del II beskrivs hur man kan arbeta med den teoretiska kartan i praktiken. Vad krävs för att lyckas med ett förändringsarbete? Vilka krav ställer förändring i fråga om kunskap och kompetens? Hur kan man utvärdera hälsofrämjande arbete? Boken vägleder i och ger verktyg för att utveckla ett gemensamt språk och kompetens för dessa frågor.
Organisationshälsa vänder sig till studerande på universitet och högskola såsom personalvetare, hälsovetare, hälsopedagoger, men även till de som läser företagsekonomi med inriktning på organisation och ledarskap. Den är också relevant för yrkesverksamma; chefer på olika nivåer, ledningsgrupper och andra personer med utvecklingsuppdrag, till exempel personal inom en organisations HR-funktion.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Organisationshälsa - En bok om ett hållbart arbetsliv
  2. +
  3. Arbets- och organisationspsykologi: Individ och organisation i samspel

De som köpt den här boken har ofta också köpt Arbets- och organisationspsykologi: Individ och... av Gunnar Aronsson, Johnny Hellgren, Kerstin Iskasson, Gunn Johansson, Magnus Sverke (inbunden).

Köp båda 2 för 896 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »