Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2017-09-30
Upplaga
3
Förlag
Studentlitteratur AB
Dimensioner
240 x 195 x 20 mm
Vikt
685 g
SAB
Fe
ISBN
9789144121239
Magic! 6 Elevpaket Digitalt + Tryckt (häftad)

Magic! 6 Elevpaket Digitalt + Tryckt

Häftad Svenska, 2017-09-30
328
Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Ny upplaga av Magic! 6 elevpaket
(Längst ner på sidan finns information om utgående upplaga)

Allt dina elever behöver
Den nya upplagan av Magic! 6 ger dig ännu bättre verktyg för att utmana och stötta dina elever och förbereda dem inför det nationella provet. Vi har bytt ut texter, utökat med fler övningar och tagit fram en förenklad Textbook och Workbook. Nu finns också nya spännande möjligheter för att stärka elevernas digitala kompetens. Med Magic!s elevpaket är det lätt att hålla hela gruppen samlad även om dina elever har olika behov och förutsättningar.
I Magic! möter eleverna fyra ungdomar från olika länder i den engelsktalande världen och får på ett varierat sätt arbeta med reception, produktion och interaktion. Här finns ett stort utbud av uppgifter, texter i olika genrer samt utdrag från lättlästa romaner som lockar till fördjupad läsning. Med elevpaketet får eleverna varierad träning med möjlighet till värdefull repetition och måluppfyllelse.
Magic! 6 elevpaket består av fyra delar:

Textbook - tryckt och digitalt
Workbook - tryckt
Word Trainer - tryckt
Digitalt läromedel med övningar samt Textbook på två nivåer - digitalt.

Textbook
I Textbook möter vi fyra ungdomar från olika länder, som ger en inblick i den engelsktalande världen. I en tydlig struktur varvas dialoger med texter i olika genrer. Text- och hörutdragen från nivåanpassade romaner lockar till läsning av längre texter och glosorna ligger, som läs- och lyssningsstöd, genomgående på samma uppslag som texten. Romanerna med ordlista finns att köpa i Magic! 6 Class Library. Här finns också Magic Pages, resurssidor, som bl. a. innehåller grammatik, strategitips och bildordlistor.

Support - en förenklad textbook
I elevens digitala läromedel ingår Support med en förenklad Textbook. Här får eleverna tillgång till samma texter men på en enklare nivå, uppslagen är lugnare och texterna är inlästa utan bakgrundsljud.

Digitalt läromedel
I det digitala läromedlet finns texter och glosor från Textbook inlästa med autentiska röster och de visas med textföljning. Här finns också interaktiva övningar för mängdträning och utmaning. Övningarna, som är kopplade till förmågorna, tränar glosor, fraser, hörförståelse, uttal, stavning och grammatik.
I den reviderade upplagan finns flera nya övningstyper som t.ex. Speak & Write i vilken eleven ska ta ställning till en fråga eller ett påstående och sedan formulerar sina tankar och åsikter skriftligt eller muntligt. Den nya inspelningsfunktionen ger stora möjligheter till variation och möjlighet för de elever som annars har svårt att uttrycka sig i skrift att visa vad de kan. Creative writing är en skapande skrivövning där eleverna med hjälp av serierutor och förinlagda bilder skapar en dialog som bygger vidare på kapitlets tema. Det finns också fler grammatikövningar och mer repetition från tidigare årskurser...
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Magic! 6 Elevpaket Digitalt + Tryckt
  2. +
  3. Magic! 4  Elevpaket (Bok + digital produkt)

De som köpt den här boken har ofta också köpt Magic! 4 Elevpaket (Bok + digital produkt) av Eva Hedencrona, Karin Smed-Gerdin, Peter Watcyn-Jones (Övrigt).

Köp båda 2 för 656 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna

Bloggat om Magic! 6 Elevpaket Digitalt + Tryckt