Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
320
Utgivningsdatum
2019-02-22
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur AB
Medarbetare
Fäldt, Jonas (förf.)
Illustratör/Fotograf
Jonny Hallberg, Jonny Hallberg, Ursula Wilby
Dimensioner
230 x 165 x 20 mm
Vikt
600 g
SAB
Vlbdö
ISBN
9789144121529

KBT i socialt arbete med barn och unga

(3 röster)  |   Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2019-02-22
377
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
KBT i socialt arbete med barn och unga beskriver hur kognitiv bete ende terapi på ett konkret sätt kan användas i socialt behandlings arbete. Läsaren får kunskap om och förståelse för inlärningspsykologi och beteende analys, som är grunden i all KBT-baserad behandling. Författarna ger tydliga exempel på hur olika KBT-verktyg kan användas för att skapa positiva förändringar bland annat inom öppenvård, behandlingshemsvård, resursskoleverksamhet, i kuratorsrum, i familje hem, på socialkontor och på ungdomsmottagningar.

Boken riktar sig till studerande och yrkesverksamma inom socialt arbete, exempelvis socionomer, socialpedagoger, kuratorer, behandlings assistenter, familjebehandlare och diakoner. Den vänder sig även till beslutsfattare inom socialtjänsten och forskare som vill nå en bättre förståelse för hur KBT kan användas för att öka möjligheterna till ett mer forskningsbaserat behandlingsarbete med barn och deras familjer.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. KBT i socialt arbete med barn och unga
  2. +
  3. Känslor som kraft eller hinder : en handbok i känsloreglering

De som köpt den här boken har ofta också köpt Känslor som kraft eller hinder : en handbok i k... av Hanna Sahlin, Elizabeth Malmquist (inbunden).

Köp båda 2 för 665 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av KBT i socialt arbete med barn och unga. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Jättebra
    Annelie Blomqvist, 3 maj 2021

    Rekommenderar starkt denna bok. För de som studerar eller redan arbetar inom socialt arbete. Den är väldigt tydlig, enkel och pedagogiskt uppbyggd.

Visa alla 1 recensioner