Hållbar utveckling : nyanser och tolkningar (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
135
Utgivningsdatum
2018-02-21
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur AB
Dimensioner
225 x 155 x 10 mm
Vikt
250 g
SAB
Uh
ISBN
9789144121871
Hållbar utveckling : nyanser och tolkningar (häftad)

Hållbar utveckling : nyanser och tolkningar

(2 röster)
Häftad Svenska, 2018-02-21
207
Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Hållbarhet är ett begrepp som används i allt fler sammanhang - och tycks kunna stå för nästan vad som helst. Men vad betyder egentligen hållbar utveckling? Den här boken ger en introduktion till begreppet - i alla dess nyanser och tolkningar. Med avstamp i den historiska process som ledde fram till Brundtland rapporten och Riokonferensen, beskriver författarna idén om hållbar utveckling och de huvudsakliga skiljelinjer som finns i hur begreppet förstås och används.

I boken beskrivs hur olika aktörer aktivt arbetar med hållbar utveckling och frågan om vilket ansvar vi har i våra yrkesroller att verka för en hållbar utveckling diskuteras. Boken ger en bättre förståelse för mångfalden i diskussionen om hållbar utveckling och väcker också frågor om vad en hållbar utveckling kräver av oss - som individer och i samhället. Hållbar utveckling - nyanser och tolkningar är skriven för dig som är nyfiken på begreppet hållbar utveckling och vill fördjupa dig i vad det betyder.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Hållbar utveckling : nyanser och tolkningar
  2. +
  3. Klimatpsykologi : hur vi skapar hållbar förändring

De som köpt den här boken har ofta också köpt Klimatpsykologi : hur vi skapar hållbar förändring av Frida Hylander, Kali Andersson, Kata Nylén (häftad).

Köp båda 2 för 496 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna