Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
138
Utgivningsdatum
2018-10-19
Upplaga
4
Förlag
Studentlitteratur AB
Dimensioner
225 x 160 x 12 mm
Vikt
293 g
SAB
Doka
ISBN
9789144122359
Uppskattande samtalskonst : om att skapa möjligheter i samtalets värld (häftad)

Uppskattande samtalskonst : om att skapa möjligheter i samtalets värld

Häftad Svenska, 2018-10-19
304
Skickas inom 5-8 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Den här boken inbjuder läsaren att reflektera över samtalets möjligheter och att pröva nya idéer. Teorier om samtal och målande exempel blandas med lätt hand till en inspirerande utmaning till alla som i sina professionella roller använder samtalet som metod i sitt arbete. Utifrån ett systemiskt och socialkonstruktionistiskt perspektiv, med inspiration från appreciative inquiry och lösningsfokuserat arbete, presenterar författarna metoder som får den enskilde att själv hitta verktygen att förändra sin situation.

Ben Furman skriver i sitt förord: "Hur hjälper man människor att se resurser, att uppskatta sina egna idéer, att omvandla problem till vettiga mål och att återuppliva sin egen kreativitet? Där tycker jag att författarna Susanne Bergman och Camilla Blomqvist är på rätt spår."
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Uppskattande samtalskonst : om att skapa möjligheter i samtalets värld
 2. +
 3. Kommunikation : samspel mellan människor

De som köpt den här boken har ofta också köpt Kommunikation : samspel mellan människor av Björn Nilsson, Anna-Karin Waldemarson (häftad).

Köp båda 2 för 614 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna

 • För vems bästa? - Samarbete mellan människobehandlande organisationer

  Camilla Blomqvist

  Samarbete mellan människobehandlande organisationer har som mål att erbjuda genomtänkta insatser eller service till klienter och patienter. I För vems bästa? ger författaren nya perspektiv på hur samarbete kan se ut mellan barn- och ungdomspsykiat...

 • Syrror

  Camilla Blomqvist

  Camilla Blomqvist, född 1978 i Luleå, tog examen från Dramatiska Institutet 2010 och har sedan dess skrivit för Örebro Länsteater, Riksteatern, ung scen/öst, Ögonblicksteatern med flera. Under 2013 skriver Camilla blandannat för Norrbottensteatern...

Bloggat om Uppskattande samtalskonst : om att skapa ...