Fler böcker inom
Format
Häftad (Flexband)
Språk
Svenska
Antal sidor
224
Utgivningsdatum
2019-01-14
Upplaga
3
Förlag
Studentlitteratur AB
Medarbetare
Filipsson, Karin (förf.) / Karlsson, Sven (förf.) / Katzman, Per (förf.) / Landin-Olsson, Mona (förf.) / Larsson, Gunilla (förf.) / Lindgren, Ola (förf.) / Moll, Ulrika (förf.) / Nilsson, Anders (förf.) / Olsen, Henrik (förf.) / Olsson, Karin (förf.) / Ursing, Dag (förf.) / Valdemarsson, Stig (förf.
Dimensioner
205 x 160 x 15 mm
Vikt
430 g
ISBN
9789144122656
Allmänläkarpraktikan : diabetes och andra endokrina sjukdomar (häftad)

Allmänläkarpraktikan : diabetes och andra endokrina sjukdomar

Häftad Svenska, 2019-01-14
394
  • Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Bokens syfte är att ge en uppdaterad och lättillgänglig vägledning i den kliniska vardagen. I praktikans format ges konkreta förslag på utredning och behandling av de vanligast förekommande endokrina sjukdomarna.
Jämfört med andra utgåvan har samtliga kapitel uppdaterats och stora delar av kapitlet om sköldkörtelsjukdom skrivits om. Avsnitten om farmakologisk behandling av diabetes är omskrivna och redogör på ett handgripligt sätt för hur nya och gamla komponenter i behandlingsarsenalen kan nyttjas och kombineras för bästa möjliga effekt och nytta.
Allmänläkarpraktikan är en bokserie som vänder sig till allmänläkare verksamma inom allmänmedicin och andra specialiteter inom öppen- och slutenvård. Den riktar sig även till AT-läkare och ST-allmänläkare samt till studenter som önskar en praktisk handbok att bära med sig i fickan. Samtliga i serien medverkande författare bedriver omfattande klinisk verksamhet.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Allmänläkarpraktikan : diabetes och andra endokrina sjukdomar
  2. +
  3. Kroppen håller räkningen : hjärna, sinne och kropp vid läkning efter psykiskt trauma

De som köpt den här boken har ofta också köpt Kroppen håller räkningen : hjärna, sinne och kr... av Bessel Van Der Kolk (häftad).

Köp båda 2 för 613 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna