Omvårdnadens grunder - paket - (bok + digital produkt) (häftad)
På topplistor
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
912
Utgivningsdatum
2019-08-22
Upplaga
3
Förlag
Studentlitteratur AB
Medarbetare
Öhlén, Joakim (red.)
Dimensioner
284 x 211 x 128 mm
Vikt
6005 g
ISBN
9789144123196
Omvårdnadens grunder - paket - (bok + digital produkt) (häftad)

Omvårdnadens grunder - paket - (bok + digital produkt)

(9 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad Svenska, 2019-08-22
1468
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Till den här tryckningen av bokens tredje upplaga, har en ny typ av papper använts. Detta gör att boken blivit tunnare jämfört med första tryckningen. Innehållsmässigt är boken oförändrad.
Detta är den tredje reviderade och uppdaterade utgåvan av Omvårdnadens grunder. Samtidigt firar verket sitt 10 årsjubileum som det mest centrala läromedlet för sjuksköterskeprogrammet. Böckerna har utökats med flera nya kapitel. Forskningsunderlaget inom omvårdnad har växt och blivande sjuksköterskor står inför nya utmaningar i framtidens föränderliga vård. Exempelvis finns nu aktuella kapitel om egenvård, teknik och aspekter av omvårdnadsdiagnostik har också infogats i verket för att bättre rusta studenterna inför framtiden. De digitala verktyg som tillhör verket är helt omarbetade. Nya övningsmaterial, praktiska verktyg och pedagogiskt stöd för såväl lärare som studenter medföljer varje bok.
Innehållet i de tre böckerna är ingen slump. Kapitlen är noga utvalda för att täcka in all den kompetens som den grundutbildade sjuksköterskan behöver i sitt yrke och ansvarsområde. Samtliga kapitel är baserade på aktuell forskning inom respektive område. Över 100 aktiva forskare, docenter och professorer står bakom detta viktiga standardverk för sjuksköterskeprogrammets alla tre år.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Omvårdnadens grunder - paket - (bok + digital produkt)
  2. +
  3. Etikboken : etik för vårdande yrken (bok + digital produkt)

De som köpt den här boken har ofta också köpt Etikboken : etik för vårdande yrken (bok + digi... av Lars Sandman, Sofia Kjellström (häftad).

Köp båda 2 för 1972 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Omvårdnadens grunder - paket - (bok + digital produkt). Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Väldigt bra!
    Emelie, 29 januari 2020

    Mycket bra kunskap i dessa. Kommer ha stor användning av dessa i hela min utbildning till ssk. Väldigt tunga böcker dock. Men rekommenderar absolut!

Visa alla 1 recensioner