Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Läsålder
0-3 år
Antal sidor
224
Utgivningsdatum
2018-05-24
Upplaga
2
Förlag
Studentlitteratur AB
Dimensioner
260 x 200 x 20 mm
Vikt
718 g
SAB
Ta
ISBN
9789144124179
Favorit matematik 1B Elevpaket - Digitalt + Tryckt (häftad)

Favorit matematik 1B Elevpaket - Digitalt + Tryckt

(2 röster)
Häftad Svenska, 2018-05-24
197
  • Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Ny upplaga. Denna information gäller Favorit matematik 1B elevpaket i ny upplaga, uppdaterad med digital kompetens och anpassad till Lgr 11 (rev 2017).
Läs mer om seriens uppdatering med digital kompetens
Favorit matematik är ett basläromedel i matematik med en gedigen, välfungerande och tydlig struktur. Materialet kommer från Finland där det är uppskattat för strukturen och de goda resultaten hos eleverna. Materialet är helt anpassat till Lgr 11 (rev 2017).
Tillsammans med Skatan Sally och Ekorren Kurre får eleverna hjälp att bygga upp en stabil matematisk grund. Det är då matematiken blir en favorit! Digital kompetens med programmering infördes redan 2016 i Finland. Nu får du som använder Favorit matematik dra nytta av finska lärare och elevers erfarenheter.

Favorit matematik utgående upplaga
För dig som redan arbetar i Favorit matematik idag och behöver komplettera med fler elevpaket av den utgående upplagan finns dessa fortfarande att beställa för komplettering, med reservation för slutförsäljning. Kontakta din ordinarie återförsäljare eller Studentlitteraturs kundservice på kundservice@studentlitteratur.se eller 046-31 21 00.
Du kan fortsätta använda den lärarhandledning du redan har. Den digitala lärarhandledningen kompletteras med stöd för undervisning i de reviderade elevpaketen.

Elevpaket i ny upplaga
Elevpaketet till Favorit matematik 1B ger dina elever de bästa förutsättningarna för ett varierat lärande då det kombinerar det digitala läromedlet med en tryckt elevbok, laborativt material och häftet Mitt lärande. Serien består av en A-bok och en B-bok per läsår som används på höstterminen respektive vårterminen.

Digitalt läromedel
I det digitala läromedlet finns alla grundbokens texter inlästa, såväl instruktioner som ramberättelse och det finns möjlighet för eleven att anteckna sina svar via ett tangentbord. Lektionens innehåll presenteras i en genomgångsfilm som kan användas inför lektionen eller som en repetition. Det digitala läromedlet innehåller också övningar som tränar de metoder och begrepp som varit lektionens fokus. Dessutom får eleven tillgång till den populära matteordlistan med matematiska ord och begrepp för åk 1-3. Matteorden är illustrerade, förklarade, inlästa och eleverna får träna dem i självrättande övningar. Det digitala läromedlet är giltigt i 1 år från aktivering.
Instruktionsguider för föräldrar

Elevbok
Elevboken består av 5 kapitel som alla är indelade i lektioner. Till varje lektion finns det fyra sidor. Det obligatoriska uppslaget och uppslaget att träna extra på ÖVA och PRÖVA. Favorit matematik är ett finskt läromedel och författarna förklarar varje matematiskt steg noggrant med varierade och lekfulla uppgifter. I elevboken tränar eleven på egen hand med den gemensamma kommunikativa undervisningen leder du med hjälp av lärarhandledningens resurser.

Laborativt material
Med varje elevpaket följer ett kuvert med laborativt tvådimensionellt material...
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Favorit matematik 1B Elevpaket - Digitalt + Tryckt
  2. +
  3. Favorit matematik 2A Elevpaket - Digitalt + Tryckt

De som köpt den här boken har ofta också köpt Favorit matematik 2A Elevpaket - Digitalt + Tryckt av Kerttu Ristola, Tiina Tapaninaho, Leena Vaaraniemi (häftad).

Köp båda 2 för 394 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna