Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2018-12-05
Upplaga
2
Förlag
Studentlitteratur AB
Dimensioner
260 x 200 x 18 mm
Vikt
711 g
SAB
Ta
ISBN
9789144124292
Mera Favorit matematik 2B Elevpaket - Digitalt + Tryckt (häftad)

Mera Favorit matematik 2B Elevpaket - Digitalt + Tryckt

(1 röst)
Häftad Svenska, 2018-12-05
162
Skickas inom 5-8 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Ny upplaga. Denna information gäller Mera Favorit matematik 2B elevpaket i ny upplaga, uppdaterad med digital kompetens och anpassad till Lgr 11 (rev 2017). 

Läs mer om seriens uppdatering med digital kompetens

Favorit matematik är ett basläromedel i matematik med en gedigen, välfungerande och tydlig struktur. Materialet kommer från Finland där det är uppskattat för strukturen och de goda resultaten hos eleverna. Materialet är helt anpassat till Lgr 11 (rev 2017).

Tillsammans med Skatan Sally och Ekorren Kurre får eleverna hjälp att bygga upp en stabil matematisk grund. Det är då matematiken blir en favorit! Digital kompetens med programmering infördes redan 2016 i Finland. Nu får du som använder Favorit matematik dra nytta av finska lärare och elevers erfarenheter.

Favorit matematik utgående upplaga

För dig som redan arbetar i Favorit matematik idag och behöver komplettera med fler elevpaket av den utgående upplagan finns dessa fortfarande att beställa för komplettering. Kontakta din ordinarie återförsäljare eller Studentlitteraturs kundservice på kundservice@studentlitteratur.se eller 046-31 21 00.

Du kan fortsätta använda den lärarhandledning du redan har. Den digitala lärarhandledningen kompletteras med stöd för undervisning i de reviderade elevpaketen.

Elevpaket i ny upplaga

Elevpaketet till Mera Favorit matematik 2B ger dina elever de bästa förutsättningarna för ett varierat lärande då det kombinerar det digitala läromedlet med en tryckt elevbok, laborativt material och häftet Mitt lärande. Serien består av en A-bok och en B-bok per läsår som används på höstterminen respektive vårterminen.

Digitalt läromedel

I det digitala läromedlet finns alla grundbokens texter inlästa, såväl instruktioner som ramberättelse och det finns möjlighet för eleven att anteckna sina svar via ett tangentbord. Lektionens innehåll presenteras i en genomgångsfilm som kan användas inför lektionen eller som en repetition. Det digitala läromedlet innehåller också övningar som tränar de metoder och begrepp som varit lektionens fokus. Dessutom får eleven tillgång till den populära matteordlistan med matematiska ord och begrepp för åk 1-3. Matteorden är illustrerade, förklarade, inlästa och eleverna får träna dem i självrättande övningar. Det digitala läromedlet är giltigt i 1 år från aktivering.

Instruktionsguider för föräldrar

Elevbok

Elevboken består av 5 kapitel som alla är indelade i lektioner. Till varje lektion finns det fyra sidor. Det obligatoriska uppslaget och uppslaget att träna extra på ÖVA och PRÖVA. Favorit matematik är ett finskt läromedel och författarna förklarar varje matematiskt steg noggrant med varierade och lekfulla uppgifter. I elevboken tränar eleven på egen hand med den gemensamma kommunikativa undervisningen leder du med hjälp av lärarhandledningens resurser.

laborativt material

Med varje elevpaket följer ett kuvert med laborativt tvådimensionellt material. Praktisk inlärning, att vara aktiv, spela spel, undersöka, berätta, lyssna och förankra matematiken i vardagen är viktigt i Favorit matematik. I lärarhandledningen som hör till elevboken finns det då och då övningar i vilka de laborativa materialen används.

Varje kuvert i Mera Favorit matematik 2B innehåller:


  • Talkorten 100-1000 (hela hundratal)


  • Multiplikationstabellen 1 till 10, alla produkterna i ett rutnät


  • Vinkelben


  • Klocka med visare


  • En kub (mall som du klistrar ihop)


  • En meterlinjal (graderad i decimeter, centimeter och millimeter)Mitt lärande

Mitt lärande är ett häfte som innehåller prov, elevmatris och lärardokumentation. Provet baseras på innehåll från elevbokens kapitel. Varje uppgift i provet är kopplad till kunskapskrav för att läraren och så småningom eleven själv ska få stöd i vilken
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Mera Favorit matematik 2B Elevpaket - Digitalt + Tryckt
  2. +
  3. Favorit matematik 1B, Extra kopieringsunderlag

De som köpt den här boken har ofta också köpt Favorit matematik 1B, Extra kopieringsunderlag av Sirpa Haapaniemi, Sirpa Mörsky, Arto Tikkanen, Päivi Vehmas, Juha Voima (häftad).

Köp båda 2 för 531 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Mera Favorit matematik 2B Elevpaket - Dig...