Format
Häftad
Språk
Svenska
Läsålder
6-9 år
Antal sidor
192
Utgivningsdatum
2018-12-17
Upplaga
2
Förlag
Studentlitteratur AB
Dimensioner
260 x 198 x 17 mm
Vikt
697 g
SAB
Ta
ISBN
9789144124537
Mera Favorit matematik 6B Elevpaket - Digitalt + Tryckt (häftad)

Mera Favorit matematik 6B Elevpaket - Digitalt + Tryckt

Häftad, Svenska, 2018-12-17
184
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Favorit matematik - beprövad och framgångsrik
Favorit matematik är en svensk anpassning av en beprövad, finsk matematikserie och bygger bland annat på fyra centrala delar: mer lärarledd undervisning tydlig struktur, nivåanpassade uppgifter och ett gediget lärarstöd. Materialet uppfyller kursplanen för matematik i Lgr22.

Elevpaket
Elevpaketet till Mera Favorit matematik 6B för räknehäfte ger dina elever de bästa förutsättningarna för ett varierat lärande då det kombinerar det digitala läromedlet med en tryckt elevbok, laborativt material och häftet Bedömning för lärande. Serien består av en A-bok och en B-bok per läsår som används på höstterminen respektive vårterminen. Utifrån elevnära situationer får eleverna hjälp att bygga upp en stabil matematisk grund. Det är då matematiken blir en favorit!
TOMOYO ett spelifierat lärande med digital färdighetsträning medföljer elevpaketet.

Digitalt läromedel
I det digitala läromedlet finns alla grundbokens texter inlästa, såväl instruktioner som ramberättelse och det finns möjlighet för eleven att anteckna sina svar via ett tangentbord. Det digitala läromedlet innehåller också filmer och övningar som tränar de metoder och begrepp som varit lektionens fokus. Dessutom får eleven tillgång till den populära matteordlistan med matematiska ord och begrepp för åk 1-6. Matteorden är illustrerade, förklarade, inlästa och eleverna får träna dem i självrättande övningar.

Elevbok
Elevboken består av fyra kapitel som alla är indelade i lektioner. Till varje lektion finns det fyra sidor. Det obligatoriska uppslaget och uppslaget att träna extra på ÖVA och PRÖVA. Favorit matematik är ett finskt läromedel och författarna förklarar varje matematiskt steg noggrant med varierade och lekfulla uppgifter. I elevboken tränar eleven på egen hand men den gemensamma kommunikativa undervisningen leder du med hjälp av lärarhandledningens resurser. Eleven skriver sina svar i ett räknehäfte.

Laborativt material
Med varje elevpaket följer ett kuvert med laborativt tvådimensionellt material. Praktisk inlärning, att vara aktiv, spela spel, undersöka, berätta, lyssna och förankra matematiken i vardagen är viktigt i Favorit matematik. I lärarhandledningen som hör till elevboken finns det då och då övningar i vilka de laborativa materialen används.
Varje kuvert i Mera Favorit matematik 6B för räknehäfte innehåller:
* Klocka med visare
* Talkorten x, y, addera och subtrahera
* Cirkel för åskådliggörande av bråk och procent
* Röd skiva att montera på cirkeln för bråk och procent
* Talkorten km/h, km, multiplicera och dividera
* Talkorten kr, h, min, s
* Talkorten 0-9 samt tecknet större än/mindre än, likhetstecknet och procent
* Positionstavla för ental, tiondelar, hundradelar och tusendelar
För kompletteringsköp finns "Favorit matematik 6B Laborativt material 5-pack"...
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »