Socialvetenskapliga perspektiv på funktionshinder - Medborgarskap, delaktighet och tillgänglighet för personer med funktionsnedsättn (kartonnage)
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Antal sidor
264
Utgivningsdatum
2020-06-09
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur AB
SAB
Ohfh
ISBN
9789144124988
Socialvetenskapliga perspektiv på funktionshinder - Medborgarskap, delaktighet och tillgänglighet för personer med funktionsnedsättn (kartonnage)

Socialvetenskapliga perspektiv på funktionshinder - Medborgarskap, delaktighet och tillgänglighet för personer med funktionsnedsättn

Kartonnage Svenska, 2020-06-09
317
Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Boken ger en presentation av olika socialvetenskapliga perspektiv på funktionshinder. Sådana perspektiv fokuserar på, och ger en fördjupad förståelse för, de livsvillkor som många personer med funktionsnedsättning har. Det kan gälla boende, sysselsättning, transporter, kontakter med hälso- och sjukvården samt välfärdsmyndigheter med mera - kort sagt, att kunna leva som en fullvärdig medborgare. Socialvetenskapliga perspektiv på funktionshinder bygger på en omfattande genomgång av tidigare forskning, intervjuer och material från myndigheter och organisationer.

Socialvetenskapliga perspektiv på funktionshinder vänder sig till personer som studerar samhälls- och beteendevetenskapliga ämnen, socialt arbete och vårdvetenskap samt personer som är yrkesverksamma eller föreningsaktiva inom funktionshindersområdet.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Socialvetenskapliga perspektiv på funktionshinder - Medborgarskap, delaktighet och tillgänglighet för personer med funktionsnedsättn
  2. +
  3. Föräldraskap och funktionsnedsättning

De som köpt den här boken har ofta också köpt Föräldraskap och funktionsnedsättning av Ulrika Hallberg (häftad).

Köp båda 2 för 536 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Socialvetenskapliga perspektiv på funktio...