Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
448
Utgivningsdatum
2018-04-24
Upplaga
3
Förlag
Studentlitteratur AB
Dimensioner
233 x 173 x 22 mm
Vikt
897 g
SAB
Pp
ISBN
9789144125138
Bygga hus : illustrerad bygglära (häftad)

Bygga hus : illustrerad bygglära

(3 röster)
Häftad Svenska, 2018-04-24
374
Fåtal ex i lager. Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Husbyggandet står i dag inför nya utmaningar. Det räcker inte längre att "bara" bygga konstruktionsmässigt hållbart - så att husen inte rasar ihop - utan man måste även bygga såväl ekonomiskt som ekologiskt och socialt hållbart. Bygga hus - illustrerad bygglära är en konkret och praktisk guide till ett hållbart byggande, med fokus på de metoder som är fuktsäkra, energieffektiva och håller hög kvalitet. Boken är ett fundament för god arkitektur.

I denna tredje upplaga har boken fått ett nytt kapitel om bjälklag och kapitlet om stomsystem har omarbetats och kompletterats. Det har även tillkommit avsnitt om energi- och miljöcertifiering, lågenergihus och dagsljus. Dessutom har boken uppdaterats med aktuella uppgifter.

Bygga hus - illustrerad bygglära kan användas i såväl undervisning som dagligt projekteringsarbete. Den vänder sig till yrkesverksamma ingenjörer och arkitekter som snabbt och enkelt behöver information, men även till andra yrkesgrupper som behöver kunna kommunicera med byggfolk. Boken riktar sig också till studenter inom alla de ämnen där en modern bygglära ingår i utbildningen.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Bygga hus : illustrerad bygglära
  2. +
  3. Ritteknik

De som köpt den här boken har ofta också köpt Ritteknik av Karin Spets (häftad).

Köp båda 2 för 661 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »