Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
310
Utgivningsdatum
2019-08-12
Upplaga
3
Förlag
Studentlitteratur AB
Medarbetare
Flensner, Gullvi (förf.) / Friberg, Febe (förf.) / Larsson, Inga (förf.) / Lidén, Eva (förf.) / Lindahl, Berit (förf.) / Dahlborg, Elisabeth (red.)
Dimensioner
224 x 156 x 20 mm
Vikt
556 g
SAB
Vpd,Vpg
ISBN
9789144125350
Att bli sjuksköterska : en introduktion till yrke och ämne (häftad)

Att bli sjuksköterska : en introduktion till yrke och ämne

(3 röster)
Häftad,  Svenska, 2019-08-12
349
  • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
  • Fri frakt över 199 kr för privatkunder i Sverige.
Syftet med denna bok är att introducera yrket och det vetenskapliga ämnet för studenter som just påbörjat sin sjuksköterskeutbildning. Läsaren får en beskrivning av yrkets historik, dess etiska och ämnes- mässiga grund samt samhällets krav på sjuksköterskan. Utöver detta presenteras några av sjuksköterskans viktigaste kompetensområden. Boken är tänkt att användas tidigt i utbildningen för att ge en helhetsförståelse av vad yrket innebär.
Samtliga författare är sjuksköterskor, lärare och aktiva forskare vid olika sjuksköterskeutbildningar i Sverige. Författarna vill förtydliga att sjuksköterskeyrket är en profession som kräver en kombination av omfattande teoretisk och praktisk kunskap. Sjuksköterskeyrket är ett spännande och mångfasetterat yrke med en kunskapspotential som ger möjlighet att påverka och förbättra vården - ett yrke att vara stolt över.
Boken kan även användas av andra yrkeskategorier inom vård och omsorg, för att få en bild av sjuksköterskans formella kompetens.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Att bli sjuksköterska : en introduktion till yrke och ämne
  2. +
  3. Omvårdnadens grunder - paket - (bok + digital produkt)

De som köpt den här boken har ofta också köpt Omvårdnadens grunder - paket - (bok + digital p... av Anna-Karin Edberg, Anna Ehrenberg, Febe Friberg, Lars Wallin, Helle Wijk (häftad).

Köp båda 2 för 1794 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »