Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
138
Utgivningsdatum
2020-11-05
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur AB
SAB
Aefe,Fc.06
ISBN
9789144125589
Skriva, granska och publicera vetenskapliga arbeten (häftad)

Skriva, granska och publicera vetenskapliga arbeten

(1 röst)
Häftad Svenska, 2020-11-05
182
 • Skickas inom 2-5 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
En stor del av en forskares vardag är att både skriva och publicera vetenskapliga arbeten, och att granska vad andra skriver. Att utveckla sin kunskap och färdighet om den vetenskapliga skriv- och publiceringsprocessen blir därför viktigt för alla forskare som vill nå ut med sina resultat.

Skriva, granska och publicera vetenskapliga arbeten går igenom vad en vetenskaplig publikation är, belyser det vetenskapliga skrivandet, beskriver uppbyggnaden av det vetenskapliga manuskriptet samt redogör för den vetenskapliga publiceringsprocessen. Boken ger praktiskt stöd och konkreta tips om det vetenskapliga arbetets struktur, hur man kan utvecklas som författare, vikten av det centrala budskapet och ett synopsis samt processen kring granskning och publicering.

Boken vänder sig till alla som skriver och publicerar vetenskapliga arbeten, från masterstudenter och doktorander till seniora forskare.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Skriva, granska och publicera vetenskapliga arbeten
 2. +
 3. Akademiskt läsande och skrivande

De som köpt den här boken har ofta också köpt Akademiskt läsande och skrivande av Vendela Blomström, Jeanna Wennerberg (häftad).

Köp båda 2 för 646 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna

 • Klinisk neurovetenskap

  Bo Norrving, Håkan Aldskogius, Christina Brogårdh, Birgitta Jakobsson Larsson, Jerry Larsson

  Klinisk neurovetenskap är den första svenska läroboken i sitt slag. Den ger grundläggande kunskaper om: - det normala nervsystemets anatomi och funktion - symtom och diagnostik vid sjukdomar och skador i nervsystemet - huvuddragen kring de vanliga...

 • Rehabiliteringsmetodik

  Jan Lexell, Marcelo Rivano Fischer

  Rehabilitering är alltmer centralt inom hälso- och sjukvården. Vad innebär modern rehabilitering? Hur ser en rehabiliteringsplan ut och hur används den i rehabiliteringsprocessen? Hur samverkar man i team och hur görs personer delaktiga i sin egen...