Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
128
Utgivningsdatum
2019-09-27
Upplaga
2
Förlag
Studentlitteratur AB
SAB
Vgab
ISBN
9789144125824
Barnmorskans handläggning vid normal förlossning - Forskning och erfarenhet (häftad)

Barnmorskans handläggning vid normal förlossning - Forskning och erfarenhet

(2 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad Svenska, 2019-09-27
252
Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Den här boken innehåller samlad kunskap baserad på forskning och klinisk erfarenhet om den normala förlossningen. För att förstå och främja det normala förlossningsförloppet behövs insikt om såväl anatomi och fysiologi som psykologiska faktorer som påverkar den födande kvinnan.

Boken innehåller beskrivningar av rutiner, behandlingar och åtgärder som förekommer vid förlossning med koppling till den forskning och erfarenhet som finns kring användningen av dessa. Varje kapitel avslutas med en rekommendation för barnmorskans handläggning. I boken finns också ett kapitel om anatomi och fysiologi med många illustrationer för att ge en grundläggande förståelse för den normala förlossningen.

Barnmorskans handläggning vid normal förlossning är en praktisk vägledning för studenter i barnmorskeprogrammet och kliniskt verksamma barnmorskor.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Barnmorskans handläggning vid normal förlossning - Forskning och erfarenhet
  2. +
  3. Att stödja och stärka : vårdande vid barnafödande

De som köpt den här boken har ofta också köpt Att stödja och stärka : vårdande vid barnafödande av Marie Berg, Ingela Lundgren, Anita Hallgren, Pia Olsson, Christina Nilsson (häftad).

Köp båda 2 för 557 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Barnmorskans handläggning vid normal förlossning - Forskning och erfarenhet. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Bra innehåll
    Sara, 12 januari 2021

    Snabbt och lätt läst, perfekt summering inför en barnmorskestudents första praktikdagar. Bilderna i boken är bra illustrerade och förklaras med test.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna