Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
426
Utgivningsdatum
2020-01-31
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur AB
SAB
Fc
ISBN
9789144126357
Språket - grunden till din framtid Elevpaket Digitalt + Tryckt (häftad)

Språket - grunden till din framtid Elevpaket Digitalt + Tryckt

(7 röster)
Häftad Svenska, 2020-01-31
481
Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Ord är makt, makt att påverka, makt att göra sin stämma hörd, makt att få sina ord lästa. Ju korrektare svenska man använder sig av i tal och skrift, desto större chans att mottagaren lyssnar. Så genom att öva sig i att skriva i olika genrer, kommer språket att bli en väg in i framtiden där eleven blir allt säkrare på att kunna variera sin svenska beroende på vad som behöver sägas. Vår förhoppning är att eleverna med hjälp av denna bok ska lära sig hur de ska använda sig av rätt ord, vid rätt tillfälle, för rätt mottagare.

Målgrupp

Materialet riktar sig till elever som läser svenska och svenska som andraspråk både på grundläggande vuxenutbildning delkurs 1-4 och på högstadiet årskurs 7-9. Det går också utmärkt att använda i t.ex. blandade klasser för grundläggande svenska/svenska som andraspråk.

ElevpakeT

Allt ingår. Det blir så mycket bättre, tycker vi, om eleven kan använda både dator och bok.

Digitalt lärarmaterial

I det digitala läromedlet som ingår i Språket - grunden till din framtid finns hela elevboken som digital bok, komplett med samtliga texter och övningar inlästa med autentiskt tal och textföljning. I det digitala läromedlet finns även fördjupningsmaterial och en mängd självrättande övningar till alla kapitel. De självrättande övningarna ger eleverna nödvändig ord- och grammatikträning och kan göras hur många gånger som helst

Elevbok

Språket - grunden till din framtid är uppbyggd kring olika genrer och baserad på cirkelmodellen. För varje genre finns en exempeltext och fyra arbetstexter i ökande svårighetsgrad. Till alla texter, oavsett genre, finns det läsförståelse- och diskussionsfrågor samt olika slags uppgifter, väl förankrade i kursplanen. I varje kapitel behandlas även olika grammatiska moment. Grammatiken är kopplad till kapitlets genre och tanken är att eleverna ska få direkt användning av sina grammatiska kunskaper när de skriver i respektive genre. Strukturen i elevboken underlättar individanpassning av undervisningen i såväl heterogena grupper som grupper med kontinuerligt intag.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Språket - grunden till din framtid Elevpaket Digitalt + Tryckt
  2. +
  3. Språket - grunden till din framtid lärarmaterial

De som köpt den här boken har ofta också köpt Språket - grunden till din framtid lärarmaterial av Marie-Elen Osbeck, Cécile Tartar Jönsson (spiral).

Köp båda 2 för 2080 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna