Historia 1b 100p - Elevpaket - Digitalt + Tryckt - Den lilla människan och de stora sammanhangen 100p (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
444
Utgivningsdatum
2018-08-15
Upplaga
2
Förlag
Studentlitteratur AB
Dimensioner
235 x 210 x 25 mm
Vikt
1207 g
SAB
K
ISBN
9789144126470
Historia 1b 100p - Elevpaket - Digitalt + Tryckt - Den lilla människan och de stora sammanhangen 100p (häftad)

Historia 1b 100p - Elevpaket - Digitalt + Tryckt - Den lilla människan och de stora sammanhangen 100p

Häftad Svenska, 2018-08-15
523
Skickas inom 3-6 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Här rustas eleverna för högskolestudier, bl.a. genom att historiska metoder och processer problematiseras och de får möta mer utmanande uppgifter.

Historia 1b - den lilla människan och de stora sammanhangen bygger på samma pedagogiska principer som Historia 1 - då, nu och sedan. Konkret och tillgängligt presenteras såväl de stora dragen i historien som de inflytelserikas och de vanliga människornas historia.
Läromedlet har tydliga epokindelningar, en kronologiskt ordnad text och är skriven i en berättande stil med ett elevnära tilltal. Tyngdpunkten ligger på modern historia. Det finns unika kapitel om Afrika, Asien och Latinamerika som är särskilt angelägna för elever med anknytning till dessa kontinenter. 

Ny upplaga
Den nya upplagan har uppdaterats och kapitlet om 2000-talets första decennier och framtiden har helt skrivits om. Dessutom har läromedlet kompletterats med nya interaktiva uppgifter där eleverna kan träna sin förståelse av ämnesspecifika begrepp och arbeta mer med kronologin.

Elevpaket - Digitalt läromedel, tryckt bok och tryckt arbetshäfte 
Elevpaketet består av ett digitalt läromedel, en tryckt bok och ett tryckt arbetshäfte.

Digitalt läromedel 

Den interaktiva elevboken är inläst med autentiskt tal och textföljning. Faktafördjupningar, kapitelsammanfattningar som miniföreläsningar, källkritiska uppgifter kring autentiska texter och bilder gör det möjligt för eleverna att arbeta självständigt och flexibelt.


  • Interaktiv version av boken, inläst med autentiskt tal och textföljning


  • Faktafördjupningar


  • Kapitelsammanfattningar som miniföreläsningar


  • Interaktiva och källkritiska uppgifter


  • Det digitala läromedlet kan användas på dator, surfplatta och i mobilI det digitala läromedlet kan eleverna söka i innehållet. De kan också göra egna anteckningar och markera viktiga stycken i texten. Anteckningarna sparas automatiskt och kan enkelt samlas ihop och skrivas ut.
Det digitala läromedlet aktiveras med koden som finns i elevboken. Här kan du läsa mer om hur du aktiverar ditt digitala läromedel: https://www.studentlitteratur.se/#aktiveraprodukt

ELEVBOK OCH ARBETSHÄFTE
Läromedlet sätter stort fokus på förändringsprocesser som demokratisering, industrialisering och kolonialisering och ger exempel på både bruk och missbruk av historien.
De källkritiska uppgifterna ger eleverna rikligt med möjligheter att träna sitt källkritiska tänkande på autentiska texter och bilder.

I arbetshäftet kan eleven bl.a. arbeta med sin och familjens egen historia.

OCKSÅ FÖR HISTORIA 1A2
Historia 1b - den lilla människan och de stora sammanhangen är främst avsett för de högskoleförberedande programmen, men kan även användas för yrkesprogrammens kurs Historia 1a2 - kapitel, avsnitt och övningar som kompletterar kursen 1a1 är märkta med en särskild symbol.

Historia 1b - den lilla människan och de stora sammanhangen finns även som digitalt elevlicens och digitalt klasslicens.

Den nya upplagan av Historia 1b:s lärarmaterial kommer att bli klar under våren. I väntan på den är det möjligt att köpa den gamla upplagan till kraftigt rabatterat pris, 595 kr exkl moms (ord. pris 1195 kr).
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Historia 1b 100p - Elevpaket - Digitalt + Tryckt - Den lilla människan och de stora sammanhangen 100p
  2. +
  3. Historia 1b 100p - Lärarpaket - Digitalt + Tryckt - Den lilla människan och de stora sammanhangen

De som köpt den här boken har ofta också köpt Historia 1b 100p - Lärarpaket - Digitalt + Tryc... av Sture Långström, Weronica Ader, Ingvar Ededal, Susanna Hedenborg (Övrigt).

Köp båda 2 för 1998 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Historia 1b 100p - Elevpaket - Digitalt +...