Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
383
Utgivningsdatum
2021-01-04
Upplaga
3
Förlag
Studentlitteratur AB
SAB
Vefc
ISBN
9789144126586
Att förstå patienter med smärta (häftad)

Att förstå patienter med smärta

(2 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad Svenska, 2021-01-04
411
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Smärta är ett stort problem för många människor och en ofta förekommande anledning till att söka vård. I denna nya och tredje upplaga av boken är samtliga kapitel omarbetade utifrån det aktuella forskningsläget och beskriver den senaste kunskapen inom området

Med forskningen som utgångspunkt förklarar boken på ett förståeligt sätt smärtans psykologi och innebörden för personer som lever med långvarig smärtproblematik. Genom rikliga exempel och förklarande bildmaterial ger boken en ovärderlig grund för att kunna förstå och behandla patienter med smärta. Bokens handledning till olika behandlingsalternativ är nu uppdaterad och utökad.

Förord av Pernilla Åsenlöf, professor i fysioterapi vid Uppsala Universitet.

Att förstå patienter med smärta vänder sig till såväl universitets- och högskolestuderande som yrkesverksamma inom hälso- och sjukvården.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Att förstå patienter med smärta
  2. +
  3. Sex substanser som förändrar ditt liv : dopamin, oxytocin, serotonin, kortisol, endorfin, testosteron

De som köpt den här boken har ofta också köpt Sex substanser som förändrar ditt liv : dopamin... av David J P Phillips (kartonnage).

Köp båda 2 för 630 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Att förstå patienter med smärta. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Svårläst
    Matihilda, 4 september 2021

    Svårläst för en som studerar på YH utb. Författaren använder sig av många svåra vedertagna begrepp inom vetenskapen mm som försvarar läsförståelse för läsaren. Många begrepp går in i varandra och är svåra att relatera till när man läser om smärta. Rekommenderas för universitetet studerande och inom forskning men inte till yh utbildningar

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Steven James Linton