Fler böcker inom
Format
Övrigt
Språk
Svenska
Antal sidor
208
Utgivningsdatum
2019-08-07
Upplaga
2
Förlag
Studentlitteratur AB
SAB
K
ISBN
9789144126845
Historia 1b 100p - Lärarpaket - Digitalt + Tryckt - Den lilla människan och de stora sammanhangen

Historia 1b 100p - Lärarpaket - Digitalt + Tryckt - Den lilla människan och de stora sammanhangen

Övrigt Svenska, 2019-08-07
1927
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
I Historia 1b - den lilla människan och de stora sammanhangen rustas eleverna för högskolestudier, bl.a. genom att historiska metoder och processer problematiseras.

Läromedlet har tydliga epokindelningar, en kronologiskt ordnad text och är skriven i en berättande stil med ett elevnära tilltal. Tyngdpunkten ligger på modern historia. Det finns unika kapitel om Afrika, Asien och Latinamerika som är särskilt angelägna för elever med anknytning till dessa kontinenter.

NY UPPLAGA

Den nya upplagan har uppdaterats och kapitlet om 2000-talets första decennier och framtiden har helt skrivits om. Dessutom har läromedlet kompletterats med nya interaktiva uppgifter där eleverna kan träna sin förståelse av ämnesspecifika begrepp och arbeta mer med kronologin. I lärarmaterialet hittar du även ett stort antal förberedda uppdrag, kapitel för kapitel, som du kan skicka ut till dina elever via det digitala klassrummet. Dessa uppdrag gör det tydligt för eleverna vilka texter, uppgifter, kapitelsammanfattningar m.m. de ska jobba med i Historia 1b:s digitala läromedel (fungerar som en digital studieplan).

LÄRARPAKET

Lärarpaketet till Historia 1b - den lilla människan och de stora sammanhangen består av digitala resurser och ett tryckt lärarmaterial. De digitala resurserna nås via aktiveringskoder som finns i det tryckta lärarmaterialet. Tre koder ingår i varje lärarhandledning, så att tre lärare kan ha tillgång till allt innehåll i digitalt format samt elevernas digitala läromedel.

I det tryckta lärarmaterialet ingår bl.a. kommentarer kring kurskrav, utförliga exempel på bildanalys, historiska kartor, lösningsförslag och kommentarer till uppgifterna och litteratur-och filmtips.

Du får även tillgång till digitala resurser, som färdiga PowerPoint-presentationer, och utskrivbara kartor och tidslinjer i större format.

Allt för att underlätta din planering och frigöra tid som du istället kan lägga på individualisering.

DIGITALA RESURSER

Interaktiv version av lärarmaterialet, i vilken det går att söka, stryka under, anteckna och länka

Förberedda uppdrag

Utskrivbara versioner av kartor och tidslinjer

Kapitelpresentationer i PowerPoint

Elevbokens digitala läromedel

Fungerar på dator, surfplatta och mobiltelefon
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Historia 1b 100p - Lärarpaket - Digitalt + Tryckt - Den lilla människan och de stora sammanhangen
  2. +
  3. Historia 1b 100p - Elevpaket - Digitalt + Tryckt - Den lilla människan och de stora sammanhangen 100p

De som köpt den här boken har ofta också köpt Historia 1b 100p - Elevpaket - Digitalt + Tryck... av Sture Långström, Weronica Ader, Ingvar Ededal, Susanna Hedenborg (häftad).

Köp båda 2 för 2598 kr

Kundrecensioner