Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
287
Utgivningsdatum
2018-12-13
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur AB
Dimensioner
225 x 150 x 20 mm
Vikt
497 g
SAB
Qb
ISBN
9789144127019

Industriföretagets ekonomi : Atlas Copco Industriteknik

(2 röster)  |   Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2018-12-13
406
Billigast på PriceRunner
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Hur styrs ett företag? Den här boken ger svar på frågan genom att följa ett industriföretag, Atlas Copco Industriteknik, för att få insikt i hur de planerar, genomför, redovisar och följer upp sin verksamhet. Här diskuteras aspekter som innovation, produktutveckling, finansiering, investering, marknadsföring, organisering, prissättning, produktion, produktkalkylering, utvärdering och redovisning. Hur gör Atlas Copco Industriteknik detta, och vilka andra metoder finns tillgängliga? Bokens perspektiv skiljer sig från andra läroböcker inom området, som vanligtvis börjar med att presentera allmänna modeller och sedan ger exempel på dessa. I den här boken kan läsaren i stället följa ett riktigt företag genom olika modeller och begrepp och därmed få en mer verklighetsbaserad förståelse för ämnet.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Industriföretagets ekonomi : Atlas Copco Industriteknik
 2. +
 3. Hitta rätt i stället för att leta fel : vägen till ett gladare liv, bättre relationer och oslagbara team

De som köpt den här boken har ofta också köpt Hitta rätt i stället för att leta fel : vägen t... av Gunnel Ryner (häftad).

Köp båda 2 för 655 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Industriföretagets ekonomi : Atlas Copco Industriteknik. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Bra bok!
  Coolkille, 6 september 2021

  Förklarar på ett lättförståeligt sätt hur ekonomin fungerar inom ett industriföretag! Den samspelar bra med kursen industriell ekonomi som ges vid UU.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Håkan Kullvén

 • Den nya ekonomistyrningen

  Christian Ax, Håkan Kullvén, Christer Johansson

  Den nya ekonomistyrningen (DNE) är ett gediget och allomfattande läromedelspaket med en huvudbok, en övningsbok, ett digitalt övningsmaterial och webbplats som behandlar allt väsentligt inom ekonomistyrning, från de traditionella teorierna och met...

 • Den nya ekonomistyrningen : övningsbok med lösningar

  Christian Ax, Håkan Kullvén

  Den nya ekonomistyrningen (DNE) är ett gediget och allomfattande läromedelspaket med en huvudbok, en övningsbok, ett digitalt övningsmaterial och webbplats som behandlar allt väsentligt inom ekonomistyrning, från de traditionella teorierna och met...