Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
384
Utgivningsdatum
2020-10-20
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur AB
SAB
Doka
ISBN
9789144127385
Människan i teamet - Om individ och samarbete (häftad)

Människan i teamet - Om individ och samarbete

Häftad Svenska, 2020-10-20
363
Skickas inom 2-5 vardagar.
Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Vi samarbetar med varandra, inte minst i arbetslivet. Vi är unika personligheter men är samtidigt människor som alla andra. Vi ingår i olika grupper och har våra sätt att möta andra. Både det personlighetspsykologiska och socialpsykologiska perspektivet är sammansatt av olika kunskapsområden som bl.a. handlar om våra förmågor till bedömning och beslut samt den känslomässiga styrning vi alltid lever med, en styrning vi både kan bemästra och ibland får ge vika för. Allt detta ramas in av den kultur vi lever i, de erfarenheter vi tillägnar oss och det vi är som homo sapiens. Denna bok eftersträvar en syntes av dessa kunskaper just med tanke på våra arbeten i team.

Människan i teamet bidrar till kunskap om människans möjligheter att samarbeta genom framgångsrikt teamarbete. Boken vänder sig därför till de som arbetar eller ska arbeta i sammanhang där människors samarbete är nödvändigt, alltså i första hand högskole studerande och yrkesverksamma. Den är också av intresse för andra som vill veta mer om människors samarbete.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Människan i teamet - Om individ och samarbete
  2. +
  3. Sjuksköterskans samtal : professionalitet och medmänsklighet

De som köpt den här boken har ofta också köpt Sjuksköterskans samtal : professionalitet och m... av Håkan Sandberg (häftad).

Köp båda 2 för 763 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Håkan Sandberg