Omvårdnad & medicin (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
697
Utgivningsdatum
2022-01-25
Upplaga
2
Förlag
Studentlitteratur AB
Medarbetare
Bala, Valentina (förf.) / Bengtsson, Mariette (förf.) / Bergenzaun, Per (förf.) / Dreja, Karl (förf.) / Drevenhorn, Eva (förf.) / Eriksson, Einar (förf.) / Follin, Cecilia (förf.) / Frid, Anders (förf.) / Gagnemo Persson, Rebecca (förf.) / Gottsäter, Anders (förf.) / Gånemo, Agneta (förf.) / Hage, C
Dimensioner
34 x 274 x 213 mm
Vikt
2105 g
SAB
Ve,Vpg
ISBN
9789144127569
Omvårdnad & medicin (häftad)

Omvårdnad & medicin

Häftad,  Svenska, 2022-01-25
751
  • Skickas från oss inom 1-2 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Omvårdnad & medicin Kan levereras innan julafton
Böckerna Omvårdnad & kirurgi samt Omvårdnad & medicin är resultatet av ett gemensamt projekt som har lett fram till dessa två skräddarsydda publikationer för sjuksköterskeutbildningen. I den nya uppdaterade upplagan förser innehållet läsaren med aktuella heltäckande kunskaper inom två viktiga kärnämnen i utbildningen. På ett pricksäkert sätt möter böckerna dagens och morgondagens sjuksköterskestudenters kunskapsbehov - genom hela utbildningen och in i yrkeslivet.
Verkets kapitel har med få undantag skrivits av en sjuksköterska och en läkare gemensamt för att återspegla det teamarbete som studenten så småningom ska bli en del av i sin kliniska vardag. De naturvetenskapliga och omvårdnadsvetenskapliga kunskapsfälten beskrivs parallellt och vävs samman på ett ändamålsenligt sätt för läsaren. Syftet är att studenten ska förstå de bakomliggande sjukdomsprocesserna till patientens omvårdnadsbehov och därigenom kunna vidta relevanta omvårdnadsåtgärder. Patientens symtom, tecken och möjliga behandlingsåtgärder beskrivs på ett pedagogiskt sätt i dessa rikt illustrerade böcker.
Boken finns även i digitalt format. Den digitala boken aktiveras med hjälp av koden som finns på omslagets insida.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Omvårdnad & medicin
  2. +
  3. Tankar efter en pandemi : och lärdomarna inför nästa

De som köpt den här boken har ofta också köpt Tankar efter en pandemi : och lärdomarna inför ... av Anders Tegnell, Fanny Härgestam (inbunden).

Köp båda 2 för 970 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna